Çek bozduramayanlar - sorun yaşayanlar..Mutlaka Okusun !

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Çoğu arkadaşımız elinde google inc. den gelen TRY para bırımlı cekleri bozdurmak için aylarca dolaşmakta en sonunda umidi kesip ...kerim google da cekınıde dıyıp ceklerı yırtıp atmaktadır :angel: Şimdi başka bir forumda dolaşırken bir arkadaşımızın başından gecenler ve sonucunda 2 gün içerisinde masrafsız çekini nasıl tahsil ettiğini sizinle paylaşmak istedim... Elinde çeki olanlar ve bozduramayanlar bu arkadaşın dedıklerıne kulak versın :)

"selamlar..

daha önce yazmıştım. Okuyanlar bilir. Google dan bir çek aldım.
167 TRY ( YTL ) tutarında. Citibank dahil hiç bir şube almadı. 1 aydır elimde dolanıyordum. inat ettim. yoksa zaten inanın bir o kadar yol parası verdim
o problem değil..
Citibanka gittim. şubede en az 3 milyarlık hesabınız olması lazım vs..vs dediler. işbankası akbank yapıkredi " bu çek TRY..dolar olsaydı bozardık ama TRY bozamayız " dediler..
en son 2 gün önce citibank genel merkeze ulaştım bir şekilde..
durumu anlattım..sizi dava edeceğim dedim. 10 milyar hukuki masrafı olsada edecegim dedim. Bu çek sizin banka adına kesilmiş. nasıl tahsil etmezsiniz dedim.
bir yerlere bağladılar beni..en son " çek - takas depertmanı müdürü" ne geldi sıra..durumu anlattım ısrarla ve bıkmadan..

bir yanlışlık olsa gerek dedi. hemen tahsil ederiz çekinizi dedi..
ve yapılması gereken prosedürleri anlattı..

sıra ile yazıyorum..ilgilenen olursa aynısını uygulasın..

- bir dilekçe yazıyorsunuz CitiBank A.Ş Çek Takas Departmanına hitaben başlığı ile..

Sayın Yetkili,

xxx tarihinde Google Inc. tarafından şahsım adına gönderilen xxx numaralı ve xxx client numaralı xxx tarihli xxx tutarındaki çekimin, tahsil edilip işbankası ( bankanızın adını yazın )xxx şubesi xxx numaralı YTL hesabıma virman edilmesini saygılarımla arz ederim..

adres - telefon yazın - imzanızı atın
google çekini de yolluyorsunuz ( ama fotokopisini çekip kendinizde bırakın )

kurye ile adrese teslim yolluyorsunuz. en geç 1 hafta içinde istediğiniz banka hesabına YTL olarak virman ediliyor ( gönderiliyor )

Citibank adres :

Citibank A.S. Genel Müd.
İnkılap Mahallesi, Ömer saif atakan cad. No : 3 Yılmaz Plaza
Ümraniye istanbul
Telefon : 216 - 3290870
-------------------------
ben bunları aynen uyguladım. dün kurye ile yolladım.."

ikinci msjı:

beyler..
param az önce hesabıma yattı
çeki bozdurdum.sadece ve sadece 48 saat sürdü..
ve " sıfır komisyon"..

Bilginize sunarım..

yukarıda yazdığım sistemi deneyin

Ceklerını bozduramayan arkadaslar ıcın umarım bir çözüm yolu olur iyi forumlar.. Ayrıca 45T yede bu bılgılendırıcı msj ı ıcın teskkurler..

ornekcek8xu.jpg

Bu adsense çeki yabancı bir reklam yayıncısının çekidir. (Arkadaş 10.000 $ kazanmış bu arada.)

arkadaslar yeni sistemi aktif ederek cek bozdurma ve bozdururken para odemeden kurtulmak icin banka hesabinizi google adsenseye yazin, onaylamak icin hesabiniza 1-2 cent yatiriyorlar ama kusuratli, siz tam ne kadar yatirdigini googleye girince onaylaniyor ve artik para direk hesabiniza yatiyor.. bu sistemin turkiye icin gecerli olup olmadigini bilmiyorum ama denemekten bi zarar gelmez..

arkadaşlar uğraşmayın direk oyakbank a gidin bozuyolar... bende şaşırdım ama bozdular

Arkadaşlar öncelikle başınıza gelen olumsuzluklardan dolayı geçmiş olsun diliyorum. Bu addense işi nasıl girsek mi acaba çok karasız kaldım iyi diyenlerde kötü diyenlerde oldu. sizlerin fikri ne para kazanabilirmiyiz acaba? Türkün halinden en iyi Türk anlar bu gavurlar bizim sırtımızdan para kazanmayı düşünüyorlar ama ne diyosunuz biz onların sırtından para kazabilirmiyiz?
Teşekkür ederim şimdiden!

aRKADAŞLAR Google Adsense mağdurlarından biri de benim, ilk çekimi aldığımda ne yapacağımı şaşırmıştım CITY BANK 'gittim az kalsın kovuluyordum ordan, sonra ben ankara'Da Garanti şubelerine gittim onlardan cevap alamadım, ama Necatibey şubesi bu konuda deneyimli, onlara bıraktım, bir hesap açtım hesapıma 10YTL yatırdım bu çek kesim miktarı olarak, çekim 20-30 gün içinde bozuyorlar, geç ama sağlam, eğer ankara'da yaşıyorsanız oraya gidin arkadaşlar

SAYGILAR'ımla

Dünya'nın en ßüyük şirketLerinden ßirinin çekini ßozmuyoLar ne saçma i$ :S

Geri