Çaykur Rizespor:1 Orduspor:0

legolas53

New member
Reaction score
0
Ölümlerin Bayram Sayılacağı Yerden(Şeb-i Aruz)-Kıs

Selden tek gol çıktı

9u6z49.jpg
2rd85s1.jpg

Hakemler: Taner Gizlenci, Serkan Gençerler, Timur Direkler

Çaykur Rizespor: Ferhat, Serdar, Erman, Okan, Görkem, Sedat, Engin, Mustafa, Murat Ocak, Volkan, Emrah

Orduspor: Akın, Hakan Çimen, Hakan Macit, Mehmet Deliorman, Fatih, Akaminko, Serdar, Aytekin, İlker, Serkan, Bruno

Gol: Dk. 7 Okan (Çaykur Rizespor)

Çaykur Rizespor, sahasında Orduspor'u Okan'ın golüyle mağlup ederken, sağnak yağışın adeta göle çevirdiği sahada futbolun kalitesi de düşüktü..
Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor, sahasında Orduspor'u 1-0 yendi ve puanını 7'ye yükselterek, zirveyi paylaşan 4 takımdan biri oldu. Sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında evsahibi takım golü buldu. 7. dakikada Rizespor'un sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta, Mustafa'nın ceza alanına ortaladığı topu Okan kafayla filelere gönderdi: 1-0. 19. dakikada Okan'ın pasında ceza alanına giren Erman'ın şutu yan ağlarda kaldı. 30. dakikada konuk ekip beraberlik golüne çok yaklaştı. Mehmet'in ara pasına hareketlenen Serdar, ceza alanına girdi. Ancak topa sahip olamayınca kaleci Ferhat tehlikeyi önledi. İkinci yarıda yağmurun ağırlaştırdığı zeminde mücadele etmek iyice zorlaştı. 70. dakikada sol taraftan ceza alanına giren Okan'ın şutu yan ağlara gitti. 82'de de gelişen Orduspor atağında Aytekin'in şutunu kaleci Ferhat iki hamlede önledi ve maç 1-0 evsahibi ekibin lehine bitti.

C0B94DE64338E64CB354E730r.jpg

907437.jpg

34q791c.jpg

Kaynak: Sabah..

Şu yeni stadda bir bitsin ! hayırlısıyla !! süper lige yeni stadımızla dönücez...

inş ama stad dere kenarında kaLmış ya,o derenin kış zamanı haLini biLmiyorm,taşma tehLikesi faLan var mı..
tesisLer harika oLmuş,bu şekiLde adım adım kaLkınıLırsa Rize süper Ligde kaLıcı oLur..

inş ama stad dere kenarında kaLmış ya,o derenin kış zamanı haLini biLmiyorm,taşma tehLikesi faLan var mı..
tesisLer harika oLmuş,bu şekiLde adım adım kaLkınıLırsa Rize süper Ligde kaLıcı oLur..

bİZİM STAD İÇİN SADECE TEK KELİME DİYORLAR KADIKÖY ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNUN KÜÇÜK HALİ BU BENZETMEYİ YAPARAK YENİ STADI ANLATIYORLAR ! TRİBÜNLERİN KAPALI OLMASI İYİ OLMUŞ AMA O DERE MESELESİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ ÇÜNKÜ KADIKÖY'DE DE DERE SORUNU VARDI :) DEREDEN STADIN ALTINA ÇİMLERİ BOZUCAK DERECEDE SU AKIYORDU..BİLMEM RİZE'DE DE BÖYLE SORUN YAŞANIR MI ? HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH...

Geri