# Çarşı'dan AnLamlı Yardım # İşte Farkımız !!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

os8obd.jpg

Çarşı'dan anlamlı yardım!!!

Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu Çarşı, İsrail'in saldırılarına hedef olan Gazze'ye yardım için kampanya düzenliyor.
Sosyal içerikli mesajlarıyla da dikkati çeken siyah-beyazlı taraftar grubu, Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi ile birlikte Turkcell Süper Lig'de 24 Ocak Cumartesi günü Denizlispor ile yapılacak maç öncesi yardım kampanyası düzenleyecek.

Maça gelecek taraftarlardan, BJK İnönü Stadı'nın gişelerine yerleştirilecek Türk Kızılayı kumbaralarında Gazze halkı için para yardımı toplanacak.

Çarşı'nın internet sitesinde yapılan duyuruda, bu kampanyayı düzenlemelerindeki amaçlarının, acı içinde kıvranan Gazze halkının yaralarının sarılması ve acılarının hafiflemesine katkıda bulunmak, Beşiktaş taraftarının Gazze katliamına karşı duyarlılık ve birlikteliğinin seslendirilmesi olduğuna dikkat çekilirken, bütün Beşiktaşlılar kampanyaya katılım için davet edildi. Kaynak: Aa
2dcba7m.jpg

ben de maçta olucam zaten elimden ne geliyosa yaparım.

HeRzaMaN
TeşeKkürLer KardeşiM ...

gazzeaglamasin.jpg

Tanka Karşı Taş
Savaşa Karşı Beşiktaş !

çArşı herhangi bir tribün topluluğu değildir.çArşını yaptığı yardımlar herzaman yerine ulaşmıştır.Ve bunu fotoğraflarla göstermişlerdir.

iyiki varsın çArşı

çArşı ruhun gıdasıdır

yazdıklarına bişey demicem diğer arkadaslar sizde yazmayın olan beşiktaş konusuna oluyor boyle satasma amaclı yazılar bi cok geseli ve febeli artiz mevcut
surayta gelicem bilip bilmeden konustugun ne kadar acık carsının bulundugu yardım kampanyasındaki yardım kutuları kızılaya ait yani carsı topladıgı parayı kendisi ulastırmıyo filistine kızılaya baglısıyo

Düzgün usLu bir şekiLde tartışmayı,Yardım kampanyaLarı yapmayı öğrenene kadar konu kapaLı..
OrtaLıgı buLandıran,uygunsuz usLupta mesaj yazanLar için gereken yapıLıcaktır .!

Biras daha dikkatLi oLaLım. . .
Orda adam tahrik edici msj atıyorsa 4 tane mod war böLümde
şikayet edin siLeLim postarını. . .
rapl0rd sanada tesekkürLer diğer bjk'Lı arkadaslarda
böLe davranırsa konularınız heba oLmaz. . .

Gereksiz mesajLar ve bu mesajLara atıLan cevapLar siLinmiştir.Tekrar haLinde ceza aLırsınız.
Konu açıLmıştır...

Geri