Çarşı Michael Jackson'ı seviyor :)

icemen

New member
Reaction score
0
2houyvp.jpg

Michael Jackson'ın Londra'daki hayranları, ünlü pop sanatçısının ölümünün ardından Piccadily meydanındaki bir duvarı, fotoğrafları ve ona yazdıkları mektuplarla süsledi. Duvara yazanlar arasında Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı'da bulunuyor.

Basında bir taraftan sanatçının Londra'da gelecek ay vereceği konserin stresi nedeniyle yaşamını yitirdiği tartışmaları sürerken, Jackson'ın hayranları da dün oluşturulan duvara yüzlerce sevgi notu yazdı.

Çiçekler getiren, sanatçının fotoğraflarıyla süslenmiş bir defteri sergileyen, mumlar yakan hayranları, Jackson'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Şarkıcının CD'lerinin de Britanya'daki müzik marketlerinde en çok satılanlar listesine girerek, haftanın en popüler albümleri sıralamasında ilk sırada yer aldığı açıklandı.

Bunun yanı sıra ölümünün ardından Michael Jackson'ın şarkıları da İngiliz radyo kanallarında en çok çalınan şarkılar arasına girdi.

Çarşı, Michael'ı seviyor
Ajansların geçtiği fotoğraflara dikkatlice bakanlar duvarda yazan "Çarşı Loves M.J" sloganını hemen fark etti. Futbolun yanı sıra sosyal olaylarla ilgili verdikleri mesajlarla da dikkat çeken Beşiktaş'ın Çarşı Taraftar Grubu böylece Michael Jackson'ı da atlamamış oldu.
kaynak:milliyet

Kör ÖLür Badem GözLü oLur KeL ÖLür Sırma SaçLı OLur :hhmanD

~SiLenT ScЯeaM~;4427683' Alıntı:
yav nerden aklına geldi bu atasözü lisedeki edebi metinler hocam aklıma geldi :)

o A olmamış ama neyse yazanın ellerine sağlık HERYERDEYİZ!

Stadın oraya astıkları dev afiş dikkatimi cekti benimde yazı şuydu;
'' kimimiz siyah, kimimiz beyaz ruhun şaad olsun Michael '' o yazıyı gördükten sonra bi an Beşiktaşlı olmayı düşündüm.

1993 istanbul konserini inönü stadında vermiştir...

Bunu Jackson Hayranı Bir BeşiktaşLı DeğiL de Gerçekten Çarşı'nın İçinde BuLunan Biri Yaptıysa
Yarın Birgün Teşvikiye Cami'nin Duvarına " Çarşı Loves H.Ü.." Yazmasın O Arkadaş :)

Aynen MichaeL'ın Türk Versiyonu

boşuna demedik çArşı heryerde diye

~SiLenT ScЯeaM~;4427683' Alıntı:

Michael Jackson hiç bir zaman bahsettiğin atasözündeki gibi olmadı, uyduramadın bence.

~SiLenT ScЯeaM~;4427755' Alıntı:
Bunu Jackson Hayranı Bir BeşiktaşLı DeğiL de Gerçekten Çarşı'nın İçinde BuLunan Biri Yaptıysa
Yarın Birgün Teşvikiye Cami'nin Duvarına " Çarşı Loves H.Ü.." Yazmasın O Arkadaş :)

Hakkında açılan bütün davalardan beraat etmiştir ayrıca ölmüş adamın arkasından asılsız iddialarda bulunuyorsun.
Konuşulması gereken konuya gelince söylenecek klasik söz belli;
ÇARŞI HER YERDE..! :biggrin

Michael Jackson hiç bir zaman bahsettiğin atasözündeki gibi olmadı, uyduramadın bence.

Hakkında açılan bütün davalardan beraat etmiştir ayrıca ölmüş adamın arkasından asılsız iddialarda bulunuyorsun.
Konuşulması gereken konuya gelince söylenecek klasik söz belli;

Birden Bire GeLdi Bu MichaeL Sevgisi Sitede FanatikLerini BuLmak BiLe Mevcut Yani Cuk! Oturdu. :hhmanD
Ayrıca Benim MichaeL'a Benzettiğim Kişide Davasından Beraat Etti Senin İçin Fesat :)

Umarım Kuşum Aydın Renk Değiştirmez.
Neyse Size İyi Akşamlar.

Edit : Burdaki Tepkim Çarşı'ya Değildir Yanlış Anlaşılmasını İstemem.

~SiLenT ScЯeaM~;4428116' Alıntı:
Birden Bire GeLdi Bu MichaeL Sevgisi Sitede FanatikLerini BuLmak BiLe Mevcut Yani Cuk! Oturdu. :hhmanD
Ayrıca Benim MichaeL'a Benzettiğim Kişide Davasından Beraat Etti Senin İçin Fesat :)

Umarım Kuşum Aydın Renk Değiştirmez.
Neyse Size İyi Akşamlar.

Amacım kimseye laf yetiştirmek değildi. BEn hiç bir zman M.Jackson fanatiği olmadım ama orta okul ve lise yıllarımda dinlerdim kendisini.
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 70 ve 80'li yıllarda doğup hani şu meşhur moonwalk hareketini hangimiz denemedik. :)

Moonwalk.gif

:gulumseCocuk::Gulumse:

Biri öldükten sonra kıymete binmesi ne kadar kötüyse "Adam öldü meşhur oldu" düşünceside M.J. için haksızlık bence, kararını bilmek lazım.
Kuşumaydın örneğide atasözü kadar kötüydü.
Yine de Allah kuşum Aydın'a da uzun ömürler versin... :D

Amacım kimseye laf yetiştirmek değildi. BEn hiç bir zman M.Jackson fanatiği olmadım ama orta okul ve lise yıllarımda dinlerdim kendisini.
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 70 ve 80'li yıllarda doğup hani şu meşhur moonwalk hareketini hangimiz denemedik. :)

t66puo.jpg
::D

Geri