Çarşı dostluk maçına karşı

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Beşiktaş'ın Çarşı Grubu, 19 Mayıs'ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan ''Dostluk maçı''nın Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanmasına karşı çıktı...

Grubun lideri Alen Markaryan, karşılaşmanın İnönü Stadı'nda oynanmaması için gerek kulübe, gerekse de Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacaklarını belirterek karşı çıkma nedenlerini şöyle açıkladı:

''Ligde kritik günlerdeyiz. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 19 Mayıs'ta oynayacağı dostluk maçı sonrası ligde 5 gün sonra yine İnönü Stadı'nda Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması yapılacak... Bu maç belki de o gün şampiyonu tayin edecek... Fenerbahçe ile dostluk kisvesi altında yapılacak olan bu maç aslında Galatasaraylı futbolcular için İnönü'de antrenman yapma niteliğini taşıyor... Baros, Kewell ya da diğerleri nereden bilecek ki İnönü'yü... Amaç Galatasaray'a Fenerbahçe ile dostluk adı altında maç oynatıp, bizim karşılaşma öncesi stada alışmalarını sağlamak. Fenerbahçe ile Galatasaray dostluk maçı yapacaksa gitsin aynı gün Olimpiyat Stadı'nda oynasın. Ya da ne bileyim bu maç 19 Mayıs yerine bir sonraki hafta oynansın...''

Hürriyet

valla düşününce haklı ben o kısmını düşünmemiştim. oynasınlar olimpiyatta

İnönüde oynanmasına bende karşıyım.İllede oynanacaksa eşit sayıda bizde orda olacağız.gereken yere bende mail attım.

hangi dostluk? iki takımdan biri 4 tane atarsa yine arada dostluk kalacakmı?

diğer takım taraftarları bu maça gitmek için semtten geçecekler.herhangi bir şey olmayacağına kim garanti verebilir?Bu maçın gs maçı öncesi olması tesadüf değildir bence.Dışarda bişey olursa bize üstümüze kalacak sonra ceza.Gs maçı seyircisiz ya da başka saha.

Buna izin veren yönetime bişeyler demek lazım aslında ama ......

O kadar abartılacak bi durum yok. deplasmanda oynamanın tek dezavantajı seyirci faktörüdür. maç günü zaten BJK taraftarı sayıca ağırlıkta olacak. Bu tip hesaplar kaliteli takımlara yakışmıyor. İyi olan heryerde kazanır.

çok saçma,Güiza ispanya miLLi takımıyLa Sami Yen'de oynadı 5 dakkada 1 asist yaptı,Fb iLe 4 gün sonra Gs'ye karşı oynadı hiçbişi yapamadı..
Bence çok gereksiz bi düşünce..

dostluk maçı işte fenerbahçe ile galatasaray kardeş kardeş beşiktaş maçına hazırlanacak galatasarayın yeni antrenörü fenerbahçe olacakmış:d

AkLımın Ucundan BiLe Geçmemişti Bu

gitsinler izmirde oynasınlar hem fenerin anıları depreşir :D

çok saçma,Güiza ispanya miLLi takımıyLa Sami Yen'de oynadı 5 dakkada 1 asist yaptı,Fb iLe 4 gün sonra Gs'ye karşı oynadı hiçbişi yapamadı..
Bence çok gereksiz bi düşünce..

Bizimde itiraz etmemiz Lazımdı Guiza'nın oynaması yasaktı =) Geç kaLdık ortak

Bizimde itiraz etmemiz Lazımdı Guiza'nın oynaması yasaktı =) Geç kaLdık ortak

ahaha di mi ama,adamın ayağı aLışıyor sonra sami yen'e çık çık çık..
yani kimse kusura bakmasın ama bu korkudur..

kaLdı ki bugün birçok gaLatasarayLı beşiktaşın şampiyon oLmasını istiyor..

tarafsız sahamı kalmadı da bizim orda yapıyorlar macı yaa,bakan faruk özak'ın fikriydi madem gitsinler avni akerde yapsınlar,bursada yapsınlar izmirde yapsınlar madem dostluk macı 19 mayıs günü oynancak ver baskente 19 Mayıs stadına anlamı olsun demi yaaaa

Arkadaşlar hiç yorulmayalım Gs yi de yenip İnönüde şampiyonluk turu atıcaz kimse bu dostluk maçını hatırlamayacak :)

aynen usta ben hiç böyle düşünmemiştim sallıyodum hep. ama dediği gibi saha tanıtımı olabilir

Geri