Çarşı DenizLi'ye Karşı DeğiL

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Kayseri maçında Beşiktaş yönetimini istifaya davet ederken Mustafa Denizli`ye tepki göstermeyen taraftarların tecrübeli teknik adama güven oyu anketlere de yansıdı. Denizli`ye yüzde 57 destek çıktı

Gbjk_gs_lig_taraftar.jpg

Beşiktaş taraftarı, Siyah-Beyazlı kulüpte yaşanan krizde Teknik Direktör Mustafa Denizli`den yana tavır aldı. Kartal, 6 maçta sadece 1 galibiyet almasına karşın taraftar kötü gidişin sorumlusu olarak Teknik Direktör Mustafa Denizli`yi görmediğini anketlerde açıkça dile getirdi. maraton.com.tr`nin düzenlediği `Mustafa Denizli Beşiktaş`ta kalmalı mı?` konulu ankete katılanların büyük çoğunluğu tecrübeli teknik adamdan yana oy kullandı. `Mustafa Denizli kalmalı` diyenlerin oranı açık ara önde çıkarken Denizli`nin kalması yönünde yüzde 57 oy kullanıldı. Yüzde 38`lik bir kesim ise tecrübeli teknik adamın görevinden ayrılması gerektiği şeklinde görüş bildirdi. Ankete katılanların yüzde 5`i ise kararsız kalarak `Fikrim yok` şıkkını işaretledi. Beşiktaşlı taraftarlar, Kayserispor maçından sonra da Başkan Yıldırım Demirören`i istifaya davet edip, `Yeter` diye uzun süre tezahürat yapmasına karşın Teknik Direktör Mustafa Denizli`ye karşı olumsuz bir tavır almamıştı. Taraftarın bu tutumu `Çarşı Denizli`ye karşı değil` şeklinde yorumlandı

Ben de güveniyorum hocaya

takım aslında kötü futbol oynamıyor, çok şanssız goller kaçırdık.​

hocamız iyi tüpcüye ayar verilmesi lazım

hocanın bir an önce takımı toparlaması lazım
....yeni templatedede beyaz yazı okunmuyor.

Bence kalsın takımda Beşiktaş geçen sezonda liğe kötü başlamıştı. Gitse daha iyisi gelmez yönetim gitse beşiktaş ağırlıktan kurtulur o moralle yolunu bulur.Beşiktaş lı olup başarısız olmasını da istiyenlerde var. Bu zihniyet varken ne olması bekleniyor ki

Geri