Çapkınlar Daha Verimli...

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Rus uzmanlara göre; bu durum kadınlar için zor olsa da aşırıya kaçmadan aldatan erkeğin cinsel sağlığı daha iyi oluyor.

Yasak ilişkiye girenlerin sperm sayısı 3 ve sperm hücreleri 5-6 kat artarken, bu durum erkeklerin yatakta 2-3 kat daha hızlı olmasını sağlıyor.

Kadınlar anlayışlı olmalı

Başka bir kadınla ilişkiye girerken ona karşı aşk hissetmediği için sorumluluk duymayan erkekler, böylece cinsel anlamda daha sağlıklı ilişki kurmuş oluyor. Bu nedenle uzmanlar, kadınların arada sırada eşlerinin tek gecelik ilişkilerine karşı anlayışlı davranmasını öneriyor...

Alintidir...

Ben şahsen asla anlayıslı olamam böyle bır konuda bunu yazanın..neyse...Ben bu konuyu desteklemıyorum sadece görevımı yaptım ve sizleri abuk ta olsa bu paylasımdan mahrum etmek ıstemedım : d

Elbette değil :)) Zaten onun asıl adı anlayışlı olmak değil geniş olmak :)))

Arada oyunlara da bak senı çagırdık :)))) : d

İlişkinin temeli anlayışlı olmaktan geçer : )

Normal ve sağlıklı ilişkilerde ister kadın, ister erkek olsun tek eşlilik, bağlılık, anlayış, güven, sevgi ve saygı kesinlikle olması gerekli ve savunduğum bir durum. Bundan gayri olasılık, kombinasyon, permütasyon, seçenek, hipertansiyon yada adı her ne olacaksa, ters.

Sadece anlayışlı olmak lazım dedim o anlamda birşy demedim biraz empati yapmak lazım olaylar kadınlar içinde geçerli olsaydı diye düşünemiyorum bile bu yüzden biraz anlayışsız olmak lazım :)

Rus uzmanlara burdan selam göndermek istiyorum. привет

Vodkayı azaltın lütfen.Sizin anlayışınızla bizim anlayışımız aynı değil.Tabi bu işi profesyonel olarak yürütenlerde var ama bunları tasvip etmiyoruz :) Bu işin çözümü erkeğin sadık olmasıdır.Bunun da yolu kadından geçer.Yani ipler kadının elindedir.Da da da...

Demek Ki AdrenaLin Bazı ŞeyLerin Artmasına Da Sebebiyet Veriyor :)
Kimse Kimseyi Aldatmasın!

Geri