Çapkın erkeği tanıma yolları :)

pasaklı

New member
Reaction score
0
* Asprin bulmak için banyo dolabını karıştırırken, 20 değişik renkte prezervatifle dolu bir kutu buluyorsanız.

* Sizi almaya evinizin kapısına geldiğinde, verdiğiniz masum bir merhaba öpücüğü, dilini boğazına sokmaya çalışmasıyla son buluyorsa.

* Sizi büyük bir otelin restoranına yemeğe götürdüğünde, vale tarafından hararetle selamlanıyor, resepsiyon memurunun gülümsemesini görmezden geliyor, garsonlar şarap seçimini sormaya bile gerek duymadan getiriyorlarsa...

* Birlikte çıktığınız ilk yemekte 'çok özel kadını' için Don Perignon marka şampanya açtırıp, havyar ısmarlayıp, kemanlar eşliğinde aşk sözcükleri mırıldanıyorsa... Hele bir de tek bir kırmızı gül almışsa.

* Sizi sadece haftasonları görebileceğini, geri kalan günlerde çok yoğun çalıştığını, özel hayatına hiç vakit ayıramadığını söylüyorsa. Ve haftasonları cep telefonu hep kapalıysa.

* Sizi götürdüğü gece klubünde, şarap kadehinizin sürekli dolu olmasıyla bizzat ilgileniyorsa. Ve gece sonunda sarhoşken araba kullanmak istemediğini, sizi eve sabah bırakmasının bir mahsuru olup olmadığını soruyorsa.

* Sizinle birlikteyken özel konuları konuşmaktan kaçınıp, sadece eğlenmeye odaklanıyorsa.
:eek:ut: :eek:ut:

* Sizi almaya evinizin kapısına geldiğinde, verdiğiniz masum bir merhaba öpücüğü, dilini boğazına sokmaya çalışmasıyla son buluyorsa.

hahahhaha:D :D

Asprin bulmak için banyo dolabını karıştırırken, 20 değişik renkte prezervatifle dolu bir kutu buluyorsanız.

zevkler we renkler :D :D

* Sizi büyük bir otelin restoranına yemeğe götürdüğünde, vale tarafından hararetle selamlanıyor, resepsiyon memurunun gülümsemesini görmezden geliyor, garsonlar şarap seçimini sormaya bile gerek duymadan getiriyorlarsa...

Hep aynı yere giderse olacağı bu :D :D çapkın olacaksan yaratıcı olacaksın... :D Yada beceremiyorsan en güzeli hiç yapmayacaksın :p

* Sizinle birlikteyken özel konuları konuşmaktan kaçınıp, sadece eğlenmeye odaklanıyorsa

bana bu cok uyuyor galiba bendede biraz capkınlık var:)

:D * Sizi sadece haftasonları görebileceğini, geri kalan günlerde çok yoğun çalıştığını, özel hayatına hiç vakit ayıramadığını söylüyorsa. Ve haftasonları cep telefonu hep kapalıysa.
benim en fazla yaptığım bu numaraydı!.... yoksam beni mi takip ettiriyorsunuz ya!...:D :D

+ ikide bir `bizim evde kimse yok canım gidip biraz takıLaLım` diyorSa bu herif kesssiN çapkındır.ehuhuee

ScorpioN' Alıntı:
+ ikide bir `bizim evde kimse yok canım gidip biraz takıLaLım` diyorSa bu herif kesssiN çapkındır.ehuhuee

dostum onun adı bence kızı eve atma:)

arkadaşlar işte yakalnma nedenlerimizden bira kaçı herkes konuyu tekrar okuyum ayagını ona gore denk alsın hehehehehe...

siznle bir mekanda otururken bir tanıdığını görüp eğer sizi tanıştırmıosa
ve 5 dk sonra yanına gidip size bakarak bişey anlatıosa
bu adam %99 çapkın veya ewlidir...

dilis_' Alıntı:
bu kadar romantik birini bulsam çapkınlıkları gözüme gelmez dermişim tabi ilk maddeyi kesinlikle kabul etmiom:p
Bu kadar romantik biri, sana yaptığını her gün başkasına yapıyor..bayan romantiq meraklısı ehue

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
Sizi götürdüğü gece klubünde, şarap kadehinizin sürekli dolu olmasıyla bizzat ilgileniyorsa. Ve gece sonunda sarhoşken araba kullanmak istemediğini, sizi eve sabah bırakmasının bir mahsuru olup olmadığını soruyorsa.​

bana uyan bu sanırım :sigara:

crazyquake' Alıntı:
Slm orti.. Bu arada msn şifrelerini değişipte sen bağlanamıyorsun demekte lazım değilmi :D :D

yaf oralari kariştirmamak gerek :ter:

allah muhafaza foruma neyimde takilirlarsa hepten yandik :ter:

yaf şifreleri unuttum ya karişti hepsi birbirine

kendimi hackleyecem yakında

Erkekler çapkın değildir çapkın olan kadınlardır.İstediğiniz kadar debelenin eğer karşınızdaki kadın birşeyler için umut vermiyorsa tüm çabalar nafiledir.

Bu yararlı bilgiler için çok sağol cnm:) eline sağlık..

Geri