Çankırı'da İçki Yasağı

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2i11d87.jpg

Çankırı'da içki yasağı

Çankırı'da halka açık yerlerde içki yasaklandı.

Çankırı'da valiliğin yayımladığı bildiri ile il sınırların içindeki halka açık yerlerde içki tüketimini yasaklandı.

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun yayımladığı bildiride, huzur ve güvenliğin sağlanması, trafik kazalarının önlenmesi ve suçların önüne geçilmesi olduğu amacıyla halka açık yerlerde ve taşıtlarda içki içilmesini yasaklandığını duyurdu.

Vali Uzun, hükme uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirtti.

Valilik, alınan bu kararın havaların ısınmasıyla birlikte piknik dönüşlerinde yaşanan trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olduğu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde kentte piknik dönüşü meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Kazanın ardından araçtakilerin alkollü oldukları ortaya çıkmıştı.

Kaynak

==)
MemLeketimin Haberi Hemen İLgiimi Çekti.Hiçbir Yasak BizmkiLeri İçkiden Vazgeçirmeyecektir.
Trafik KazaLarının Çok OLmasının Nedeni; Nüfusa Göre Kişi Başına Ototmobil Sahibi OLma Oranının En FazLa OLduğu İL Çankırıdır.DoLayısıyLa Çankırı ÖLçeği İçin Bu Kadar Arabanın Seyredeceği Trafik ALanı Yetersizdir.Önce Bu Soruna Bir Çare BuLmayı Denesin YöneticiLerimiz.Yoksa Bu Yasak Pek Caydırıcı OLmayacaktır.

çok Doğru Bir Karar...
Orasıda Kırsal Bir Yer Alenen Içenler Olur Her Taraf Arazi..
Sonra Her Taraf Kan Gölüne Dönüyor

==)
MemLeketimin Haberi Hemen İLgiimi Çekti.Hiçbir Yasak BizmkiLeri İçkiden Vazgeçirmeyecektir.
Trafik KazaLarının Çok OLmasının Nedeni; Nüfusa Göre Kişi Başına Ototmobil Sahibi OLma Oranının En FazLa OLduğu İL Çankırıdır.DoLayısıyLa Çankırı ÖLçeği İçin Bu Kadar Arabanın Seyredeceği Trafik ALanı Yetersizdir.Önce Bu Soruna Bir Çare BuLmayı Denesin YöneticiLerimiz.Yoksa Bu Yasak Pek Caydırıcı OLmayacaktır.

KARDEŞ SENDEMİ ÇANKIRILISIN TOPRAĞIM BENİM NERESİNDEN :D

ii ya allahtan araba kullanmayı yasaklamamışlar

Bu zihniyet olduğu sürece, daha ne yasaklar görürüz....

2i11d87.jpg

Çankırı'da içki yasağı

Çankırı'da halka açık yerlerde içki yasaklandı.

Çankırı'da valiliğin yayımladığı bildiri ile il sınırların içindeki halka açık yerlerde içki tüketimini yasaklandı ...
.
.
.
Geçtiğimiz günlerde kentte piknik dönüşü meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Kazanın ardından araçtakilerin alkollü oldukları ortaya çıkmıştı.

Kaynak

çok doğru bir karar.. kamuya açık alanlarda o zıkkımı içip daha sonra aslan parçası gibi arabasıyla trafiğe çıkıpta benim hayatımı tehlikeye atmaya hakkı yok.. içecekse gitsin evinde zıkkımlansın. yada ayık birine arabasını kullandırsın

Geçen gün bir alkollü gördüm şarkı söyleye söyleye parka gitti. Sonra parka boşalttı. İğrençti. Yasak iyi olmuş.

Tabi halka açık yerlerde böyle bir içki yasağı getirilmesi hem vatandaşın huzuru hemde güvenliği
açısından yerinde bir karar ama uygulamada ne kadar etkili olur tabi bilemiyorum açıkcası : ) ?

walla ben icki icerim, severim de. ama bu yasagi yerinde buluyorum.insanlar yollarda arabalarda icki icmemeli. herseyin bi kurali var. yolda icki icen insanlarin taskinlik yapmasi daha kolay olur. arabada icenin de kaza yapmasi. ickiyi restoranda misafirlikte guzelce icin muhabbetinizi edin sonra taksiyle dolmusla gideceginiz yere gidin.

hehe dusunsenize kordonda alsancakta yasakladıklari aysaklıyamazlarda olsa tam komedi olur =)

güzel bi karar ama şehrin her karesini gözetim altında tutamazlar ki. içmek isteyeni kimse engelleyemez. sorunların köküne inmeleri lazım dallarını kırpmakla olmaz. trafik eğitimini adam gibi vermezsen kaza fotoğraflarını da sansürsüz göstermezsen millet de bize bişey olmaz kafasıyla devam eder. türk telekomun yasaklarıyla aynı formatta sadece konu farklı

toprağam yaa. allah razı olsun valimden bide söz dinlettirebilirse çok iyi olacak

bole sacma iş olmaz içen içer kimsede karısamaz ............

Özgürlükleri vermeye başladıkça esaret yakındır.

gayet doğru bi karar bende çankırılıyım vede destekliyorum bu yasağı

> > > Keşke önce güzelim GONYA'm da olsa bu yasak; ama nerdeeee . . . :(

Geri