ÇanakkaLe

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Alıntı veya caLıntı diiL :)

i31904_aBide.jpg

i31905_abide2.jpg

i31907_conkbay305r305.jpg

i31908_conkbay305r3052.jpg

i31910_durYolcu.jpg

saol kardeş çanakkale geçilmedi geçilemez

saoL CNM...

eline sağlık bi gün bize de nasip olcak inş...

paylaştığın için sağol

ben 1 kez gittim zamanın nasıl akıp gittiğini anlamadım çok .... kelimelerle anlatılamayacak bir atmosferi war , kahramanlığı , imanı, gücü , cesareti ve tanımlayamadığım bir sürü duyguyu orda kalbimin derinliklerinden hissttm

ASLINDA SABİT BİR BAŞLIKTA ORAYA GİDENLERİN AMATÖR RESİMLERİNİ BURADA YAYINLASAK ÇOK İYİ OLUR GÖRMEYEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN

aslıhan resimlerden anladığım kadarı ile gelibolu ve kilitbahiri gezmemişsin galiba. gitmek isteyenlere tavsiyem sadece şehitliğe, arıburnuna, anafartalara değil; geliboluya da gitmeleri orada bayraklı baba türbesini, piri reis müzesini gördükten sonra geliboludan kilitbahire geçmelerini ve kilitbahir kalesini, tabyalarını, seyit onbaşının heykelini görüp kilitbahirden arabalı vapur ile çanakkaeleye geçmelerini tavsiye ederim. kilitbahirden çanakkaleye geçerken son resimde görülen DUR YOLCU BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR yazısının önünden geçersiniz. her yeri görebilmek için bir gün yeteceğini pek sanmıyorum.

ben orada yaşanan savaşın çok acı olduğunu biliyorum ve bu acıya rağmen hala kimsenin ders alamamasına üzülüyorum. ırk, din, dil ayırmadan orada canını verenler için çok üzülüyorum. bir sürü insan birilerinin emelleri uğruna birbirlerine kırdırıldılar. çanakkale geçilmez diyenler. çanakkale savaştan bir ay sonra geçildi. olan orada canını verenlere oldu.

gece gece köyümü özledim...

Geri