Çalımbay'ın Görevine Son Verildi

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Ligde istediği sonuçları alamayan Eskişehirspor'da olağanüstü toplanan yönetim kurulu, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırma kararı aldı.

RIZAB%C3%9CY%C3%9CK_ONAXI.jpg

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Üst üste alınan kötü sonuçları değerlendirmek için İbis Otel'de olağanüstü toplanan Halil Ünal başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu, Çalımbay'ın görevine son verilmesine karar verdi.

Eskişehirspor'un başında üçüncü sezonunu geçiren Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar veren yönetim kurulu, yarından itibaren yeni teknik direktör arayışına girecek. Yönetim kurulu, saha içinde ve dışında disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımda huzursuzluk yaratan futbolculara ceza verilmesi kararı aldı.

Sezonun ilk 6 maçında 2 puan toplanmasına tepki gösteren Eskişehirspor taraftarı, dün yapılan Gaziantepspor maçından sonra Çalımbay ve yönetim kurulunu istifaya davet etmişti.

NtvSpor

Denizlispor'a geleceğine dair söylentiler var. Bu adam bitürlü tutturamadı yaaa.

Yok Contract Killer gelmez şu an için takım istim üzerinde Hamza ve takımın uyumu güzel ve şu an için klubün maddi sorunları var pak gelmez diyorum.Ama gelirse neden olmasın belki eskisi gibi bir mucize yaparız.

Konuya gelirsek biraz daha sabredilmeliydi ama klasik türk istikrarı hemen başarı isteniyor umarım vaz gecerler bu karalarından

Geçen seneden beri zaten belli olan bi durumdu.. Sürekli Rıza hocayla taraftar arasında bi gerginlik vardı. Sonunda beklenen oldu.. Hayırlısı olsun iki taraf içinde.

Geri