Çalışanların alın teri fotoğraflara yansıdı

klavuz13

Banned
Reaction score
0
Bizi yaratan ne derse o, 'O' ne derse o. Gerisi la
Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından düzenlenen 1.Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın konusu çalışanların “Alın Teri”idi.

12.jpg

14.jpg

13.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

ALLAH yardım eyLesin eLLerine sağlık güzeL fotolar ;)................

allah yardım etsin ameqine saqlık ve böyle ayrı bi dünyada olduqunu bize hatırlattıqın için saol

meğine sağlık allah bende dahil tüm işçi kardeşlerim güç kuvvet versin

inşallah herkes alın terinin karşılığını hakkıyla alıyodur

amcamdaki keyfe bak arkada kuzular cevriliyo almıs cayını :) afiyet olsun amcaaaaaaaaa sifa niyetine ceeeeeeeeeeeeeek

keşke herkesın fotgraflarını cekseydın herkesın işi zor senınde benımde veya bır baskasının bendende alınterı akıyoo calısıyosan sendende veya bırbaskasından : farketmez bılgısayar basında calışsın ;gasonluk yapsın;veya dılencılık... vsss :) emegıne saglık fenerlı arkadasım​

İşte ülke ekonomisini ayakta tutan bu insanlar.Ensesi kalınlar değil!

ekmek parası işte. kar kış sıcak demeden çalışıyoruz. Allah herkese güç kuvvet hayırlı ekmek parası nasip etsin.

maalesef keşke herkes çalışmasının karşılığını hakkıyla alsaydı ama dünyada günde 1 doların altında milyonlarca insan çalışıyormuş.

Allah herkesi farklı bir şekilde sınava tutarmış. kimini zenginlikle kimini yoksullukla kimini sağlıkla.

resimler için sağol klavuz13.

allah guc kuvvet versın tskler..

cok anlamlı ve güçlü resimler..

zaten resim bence ayrıntıları gostermede en iyi araç,tek bir ''An'' ın durumunu aktardığı icin yaşamın hızlı temposuna yansımayanlar resimde ''kabak çiçeği'' gibi ortadadır:D nasıl bitirdim ama:D

coK saoL!

allah yardım etsin hepsine

EmekçiLer ... KapitaList patronLar tarafından sömürüLen işçiLer...Sırf ekmek parası uğruna...Üzüntü duyuyorum bu tür resimLeri görünce...

Geri