Çakar Cami Duvarına İşiyor! "Yemişim Desibelini.

icemen

New member
Reaction score
0
Ahmet Çakar, Kanalturk ekranlarında yayınlanan Son Kale programında Başkan Yıldırım Demirören'in telefon bağlantısından sonra Beşiktaş taraftarı için açtı ağzını yumdu gözünü Ahmet Çakar: "Yazıklar olsun böyle taraftara. 100 yılın en kötü taraftarı. Beni şeref tribününe assalar da bunu söyleyeceğim. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kötü taraftarı. Yemişim desibelini. Sen istersen stadı yık. Ne işe yarar. Geçsinler bu ayakları. tekrardan söylüyorum Beşiktaş taraftarı Türkiye'nin ve 100 yılın en kötü taraftarıdır.​

Kaynak:Milliyet

Bunun da Toroğlu gibi Kaşınıtısı var Anlaşıldı.​

Bu zat ile Erman Toroğlu zattı reyting için sırf kendilerine tepki bile olsa isimlerini sıcak tutmak için bu taktiği yapıyorlar.Yemişim ikisinide.

Bu adamı ayağından vurdular akıllanmadı. Kafasından vursalar %100 akıllanır. Ayrıca meyve veren ağaç taşlanır. Her türlü oyun oynanmaya devam ediyoruz üzerimize. Sizin gibi insanları Allah bildiği gibi yapsın.

Senin Ceddini Ben :mad: Hayatında Böle Bi Taraftar Görebildinmiki Konuşuyosun Köpek :mad:

Çarşı reklam kokan bu hareketlere de karşı.....

Çok Sivri Gereksiz SözLeri Var, Reyting İçin Bu Kadar Da SaçmaLanmaz...

Ama Şu Var Ki Beşiktaş Taraftarı Her Maçta Demirören Yeter, Demirören İstifa Diyor, Artık Bu Durum Kabak Tadı Vermiştir, Çarşı Eskisi Gibi Her OLaya Anında Tepki Veren, GünceL OLayLara Karşı Tepkisini EspritüeL Bir ŞekiLde Veremiyor, Bu Yüzden Misyonunu Kaybetmeye BaşLayıp, Herkesin Gözündeki O Sempatik Görüntüsünden Çıkıp Antipatik OLmaya BaşLadıLar, Bu Hem KendiLerine Hemde Beşiktaş'a Zarar Veriyor Bence, Eski Çarşı Zihniyetini ÖzLedim Şahsen...

Çok Sivri Gereksiz SözLeri Var, Reyting İçin Bu Kadar Da SaçmaLanmaz...

Ama Şu Var Ki Beşiktaş Taraftarı Her Maçta Demirören Yeter, Demirören İstifa Diyor, Artık Bu Durum Kabak Tadı Vermiştir, Çarşı Eskisi Gibi Her OLaya Anında Tepki Veren, GünceL OLayLara Karşı Tepkisini EspritüeL Bir ŞekiLde Veremiyor, Bu Yüzden Misyonunu Kaybetmeye BaşLayıp, Herkesin Gözündeki O Sempatik Görüntüsünden Çıkıp Antipatik OLmaya BaşLadıLar, Bu Hem KendiLerine Hemde Beşiktaş'a Zarar Veriyor Bence, Eski Çarşı Zihniyetini ÖzLedim Şahsen...

Bende yazdıklarına istinaden şunu söylemek istiyorum. Beşiktaş taraftarı yıllarca yönetim tarafından kandırıldı. Taraftar sabretti sabretti ama bi noktada bu patladı. Dediğin gibi her maçta Yeter Y.D. artık bundan ben bile sıkıldım. Ama kapalıdan çıkan her ses çArşıyada ait değil. En son Alen'in olduğu maçta Alen tribünleri terk etti. Neden? Çünkü kontrolü kaybetmişti. Herkesi organize ediyorum diyorum kıyıdan köşeden biri Yeteeerr Y.d. diyor herkes başlıyor söylemeye. Belkide o şekilde bağıran taraftar ilk defa kapalıda maç izliyo belki de ilk defa inönüde maç izliyo. Velhasıl takım iyiye gitmeye başladı. Takım güzel futbolla kazanmaya devam ederse, kongrede de Beşiktaş için hayırlı sonuç çıkarsa bu sıkıntılar biter.
çArşı zihniyetinden hiç bir zaman sapmadı. Sadece kriz dönemlerinde çatlak hazneden nasıl su sızarsa kapalıdan da o şekilde sızmalar olmuştur. Bunlar gelip geçici şeyler. Haddinden fazla üstüne gitmemek gerek. Zaman bunu da çözecektir.

Benim istediğim basının, spor programlarının, hakemlerin ve federasyonun adil davranması, adil yönetim ve adil yorum yapmaları. Tabi ki hakemler yanlış karar verebilir ama kasten bunları yapmamaları gerekir. Şimdi bana dicekler fener maçında beşiktaş ofsayttan gol attı. Evet attı. İşte yan hakemler orta hakemler iyi olacak ve art niyetli olmayacak, adil yönetim içinde de hatalı kararlar olabilir ona kimse de itiraz edemez. İnsanın olduğu her yerde hata mevcuttur. He şunuda çok iyi biliyorum ne basın ne tv programları ne hakemler ne de diğer şeyler hiç biri düzelmeyecek. Belki bundan 20 sene sonra değişir her şey bilemiyorum. Ama yakın tarihte bunları görmemiz imkansız.

Alayına İsyan İnadına BEŞİKTAŞ

Bir Yanda BBC Bir Yanda Sıradan Bir Spor Yorumcusu...
Eh İşte AkLı OLan Neyin Ne OLduğunu Görüyor (=

bu elemanı yorumcu diye tv ye çıkaranlara yazık

Acaba şu ahmet çakarın sözlerine yorumlarına şöyle gönülden katılan yürekten destekleyen bir kişi varmı acaba bunca senedir. Bir insan kişiliğini şahsiyetini ancak bu kadar ezdirebilir.Seni o kanallara çıkaranlara yazıklar olsun.

Ahmet Çakar'ın kesinlikle psikolojik sorunları var. Bu adamlar Türkiyede futbol yorumları yapıyoya zaten yazık halimize. Yıldırım Demirörene neden yalakalık yapıyoo onuda anlamış değilim...

Geri