Çırpınışlar...

5-sanal alemde erkeklık yapma..cünkü gülünç duruma düşüyosun
6-afilini attırsak ne olur??senın gibileri cok gördüm..cok ta dövdüm..hadi var git yoluna

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir

bak atasözüyle dokundurma yapmak her zaman iyi sonuçlar vermiyomuş değil mi.

Sözünü ettiğin bi kişi değil topluluk ulema sınıfı sadece bi kişiyi kastetmiyorsun buna hepsi giriyor ki yanlış her yerde yanlıştır ister sanal olsun ister reel insanların kutsalına saygılı olmasını bil bize burda klavye delikanlılığı yaptırtma bak gülünç duruma düşüyormuşuz..

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir

bak atasözüyle dokundurma yapmak her zaman iyi sonuçlar vermiyomuş değil mi.

Sözünü ettiğin bi kişi değil topluluk ulema sınıfı sadece bi kişiyi kastetmiyorsun buna hepsi giriyor ki yanlış her yerde yanlıştır ister sanal olsun ister reel insanların kutsalına saygılı olmasını bil bize burda klavye delikanlılığı yaptırtma bak gülünç duruma düşüyormuşuz..

evet bak işte böyle aferin..nerede nasıl kullacagını bil..ki bi anlamı olsun..bu arada benim yaşım 28 ben bu yaşa kadar cok dayak ta yedim cok dayak ta attım..o yuzden bana burda delıkanlılık yapma..allah aşkına..varsa bi rahatsız oldugun durum beni bilgin ıle al aşagı et..kalkıpta kabadayı vari şeyler yazma..gelelim ulem konusuna..aynısını malcolmx nick li arkadasa da soledim(beni şikayet ettiginde)ben ulema kelımesının ne anlama geldigini cok ıyı biliyorum..ben buradaki kendini oyle zanndenlere ithafen yazdım..sen kalktın genelleme yaptım...iyice oku olurmu..bak bi söz daha geldi aklıma..öfke ıle kalkan zarar ıle oturur...

evet bak işte böyle aferin..nerede nasıl kullacagını bil..ki bi anlamı olsun..bu arada benim yaşım 28 ben bu yaşa kadar cok dayak ta yedim cok dayak ta attım..o yuzden bana burda delıkanlılık yapma..allah aşkına..varsa bi rahatsız oldugun durum beni bilgin ıle al aşagı et..kalkıpta kabadayı vari şeyler yazma..gelelim ulem konusuna..aynısını malcolmx nick li arkadasa da soledim(beni şikayet ettiginde)ben ulema kelımesının ne anlama geldigini cok ıyı biliyorum..ben buradaki kendini oyle zanndenlere ithafen yazdım..sen kalktın genelleme yaptım...iyice oku olurmu..bak bi söz daha geldi aklıma..öfke ıle kalkan zarar ıle oturur...

Anladım ama biraz daha dikkatli yaz kardeş kim vurduya gidecektin az daha:goz:şaka tabiki

Ankara'da nerde silah bulundu? O kadar kazı yapıldı. susurluk hükümlüsü İbrahim şahin dışında kimde silah bulundu?

yakında içerde birbirlerine çamura başlarlarsa diğerlerinin yaptığı gibi ötmeye başlarlarsa i.şahinden başlayarak herkeste bişey bulunur merak etmeyin,..bundan bikaç ay önce ergenekon ilk çıktığındada aynı ağızlardan şu dökülüyordu'''' gecekonduda bulunan 3-5 silahlamı darbe olacakmış'''' demekki neymiş ?? silahın gecekondusu gündüz kalktısı yok..gece konanlar ATATÜRK ormanında çıkıyor şimdilik,yakında da nerden çıkar bilinmez.. bekleyin sabredin,, biz bekliyoruz...

tüm yobazlara ve ulema lara ithafen...ÖKÜZÜN DÜNYASI GÖZLERİNİN GÖRDÜGÜ YER KADARDIR..(FRANSIZ ATASÖZÜ)..sakın bu söze fransız kalmayın..

Ne yobazım , Ne ulemayım ama ergenokon yapılanması Manda gibi ortada..

'' Biz EŞEĞE şeker vermek isteriz , ama o yapısı gereği Otu tercih eder ''
Mevlana..

neden bu kadar yadırgıyorsunuz ergokonu bilmiyormusunuz bir devletin ekonomisi zayıfsa yer altısı güclü olmalı.......?

Ne yobazım , Ne ulemayım ama ergenokon yapılanması Manda gibi ortada..

'' Biz EŞEĞE şeker vermek isteriz , ama o yapısı gereği Otu tercih eder ''
Mevlana..

yav hala göremiyosunuz bi takım şeyleri..allah aşkına bulunan 100 tane silah 50 tane el bombası 10000 tanede mermi ilemi yapılacaktı darbe..yaşını başını almış adamlarmı yapacaktı darbeyi..darbeyi yaparsa askeriye yapar..ha ilker başbug un darbe niyeti vardı ama bak bi takım kişiler aydınlar cogu içeri alınınca vazmı gecti??ya güldürmeyin adamı allah aşkına..adamın niyeti olsa yarın sabah dışarı cıkamassın..hem yuzlerce kez yazdım yıne yazıyorum daha dava bitmeden nedir bu peşin hükümlülük???

yav hala göremiyosunuz bi takım şeyleri..allah aşkına bulunan 100 tane silah 50 tane el bombası 10000 tanede mermi ilemi yapılacaktı darbe..yaşını başını almış adamlarmı yapacaktı darbeyi..darbeyi yaparsa askeriye yapar..ha ilker başbug un darbe niyeti vardı ama bak bi takım kişiler aydınlar cogu içeri alınınca vazmı gecti??ya güldürmeyin adamı allah aşkına..adamın niyeti olsa yarın sabah dışarı cıkamassın..hem yuzlerce kez yazdım yıne yazıyorum daha dava bitmeden nedir bu peşin hükümlülük???

100 silah dakikada 1600 mermi atar ki elde 10 binden fazla mermi var .

50 tane el bombasıda ortalığı toz duman edecek kadar işe yarar .

Bu yaşını almış adamlar zaten hiç işin başında bulunmazlar çaylaklara emir yağdırırlar.

Ama darbeye gelince bunlar darbe için değil suikast için hazırlanmış mühimmatlar darbeyi asker yapar ki buna askerin kalafatı yetmez üç beş çapulcuyla olacak iş değildir bunu bende yüz kere söyledim darbe hayallerde kalmış bi terim..

ya fener _lee yabancı sempatizanı olmasan böyle nick seçmezsin senin desteklediğin partiler Türkiye nin anasını ağlattılar , örgütlendiler ermeni öldürdüler , komünist öldürdüler halkı galeyana getirdiler , hakim öldürdüler devletin dokunulmazlığını rencide ettiler yahu buna rağmen hala nasıl haklı gibi konuşursun , bu faşistlik ilkçağda yoktu be nerde kalmış partinin halkçılığı bildiğin kapitalist sömürü düzenine hizmet eden mason bykal ve çetesi bu işin siyasi kolu , karanlık kolu ise ergenekon ...

ya ankaradan silah çıkmamısmış ulan sivastan bile çıktı be ankaradan ağa babası çıkar daha...
bu arada fb yi de hiç sevmem kara para aklayan azizenin kerhanesi ...

ya fener _lee yabancı sempatizanı olmasan böyle nick seçmezsin senin desteklediğin partiler Türkiye nin anasını ağlattılar , örgütlendiler ermeni öldürdüler , komünist öldürdüler halkı galeyana getirdiler , hakim öldürdüler devletin dokunulmazlığını rencide ettiler yahu buna rağmen hala nasıl haklı gibi konuşursun , bu faşistlik ilkçağda yoktu be nerde kalmış partinin halkçılığı bildiğin kapitalist sömürü düzenine hizmet eden mason bykal ve çetesi bu işin siyasi kolu , karanlık kolu ise ergenekon ...

ya ankaradan silah çıkmamısmış ulan sivastan bile çıktı be ankaradan ağa babası çıkar daha...
bu arada fb yi de hiç sevmem kara para aklayan azizenin kerhanesi ...

sana ne benim nick imden sana ne benim hangi partiye oy attıgımdan..benim derdim vatanımla ılgılı..benim derdim senin gibi bagnaz düşünceli insanlarla ılgili...okadar dar görüşlüsünüz ki bir nick ten beni yabancı sempatizanı yaptın..ha bu arada kurtlar vadisini cok izleme etkisi altında kalmışın..takım olayına gelınce fenerbahçe yi sevmeye bılırsin..ama saygılı ol..o takım yeri geliyo türkiye yi temsil ediyo avrupa..terbiyesizlik yapma..ulan lı mulan lı da konuşma..adam gibi yorum yap..varsa takdir edilecek bi yönü takdir etmesini de biliriz

Türkiye'mizin en belli başlı-siyasi,askeri,bürokrat,yazar,gazeteci,medya mensubu,polis ve eğitmenlerini,ileride yapılacak şeriat siyaseti çalışmalarına engel olmaması adına,düzenli,planlı ve gayet yasal kılıflara uydurularak, Ergenekon terör örgütü mensubu adı altında temizleme-hapsetme-yıldırma çalışmaları ER-GEÇ başarısız olacaktır...

Türkiye Laiktir,Laik kalacaktır....

Kendinize gelin neyi tartışıyorsunuz ne silahı ne örgütü,ne haritası...

Öyle bişey yok ve hiç bir zzaman da olmadı...

Bazı arkadaşları takip ediyorum...
Konuları,ergenekon,silah,siyaset ve medya dolduruşları ile dolu...

Kendinizi kandırmayın...

Silkinin,memleket elden gidiyor...

Türkiye'mizin en belli başlı-siyasi,askeri,bürokrat,yazar,gazeteci,medya mensubu,polis ve eğitmenlerini,ileride yapılacak şeriat siyaseti çalışmalarına engel olmaması adına,düzenli,planlı ve gayet yasal kılıflara uydurularak, Ergenekon terör örgütü mensubu adı altında temizleme-hapsetme-yıldırma çalışmaları ER-GEÇ başarısız olacaktır...

Türkiye Laiktir,Laik kalacaktır....

Kendinize gelin neyi tartışıyorsunuz ne silahı ne örgütü,ne haritası...

Öyle bişey yok ve hiç bir zzaman da olmadı...

Bazı arkadaşları takip ediyorum...
Konuları,ergenekon,silah,siyaset ve medya dolduruşları ile dolu...

Kendinizi kandırmayın...

Silkinin,memleket elden gidiyor...

Daha neler Kardeşim.. Siz görmüyorsunuz diye o şey yok değildir.. Araştırmasını bilen her insan farkına varır Dış miğrapların , Masonların , Misyonerlerin Türkiyedeki uzantıları Deniz Baykal , Ergenekon Örgütü gibi Çakalların Sırtlanların kol gezdiğini .. Anadolunun Bağrından Çıkan Aslanlar Boğup atınca O sırtlan değil .. Kuş o kuşş .. Vahşii Aslan seni diyorsunuz .. :D Atatürkün maskesi ni takan herkeze tapıyorsunuz.. Maskeyi kaldırıp altındaki pislik yüzleri tanımlayamaz olmuşsunuz... Çıkıpta biri dese Atatürkçüyüm diye böle yapıyolar.. Sokağa dökülürsünüz.. Kullanılıyorsunuz.. Hemde O biçim.. Sevgiler..

Ben 20 yaşındayım abicim.. Sen 28 yaşındaymışsın.. Benden 8 yıl daha fazla uyutmuşlar seni.. Ben uyandım.. Sende uyanmak istersen fazla yapman gereken birşey yok .. Gözlerini aç yeter.. ve unutmaki sevgili abicim.. Bu ülkede kimler Kötülendiyse.. Çamurlandıysa.. Vatanını sevdikleri içindi.. Nazım Hikmet.. Adnan Menderes.. Deniz Gezmiş.. Tayyip Erdoğan.. Diyeceksin ki .. Bu cocuk saf ya bi oradan söylüyor bi buradan.. Hayır.. Nazımı kovanda Deniz Gezmişi ve Menderesi asanda aynı zihniyetti.. Aynı kafaydı.. Cıktılar dedilerki Bu sağcı Bu solcu.. Kestik birbirmizi.. Dediler bu alevi bu sunni yaktık birbirimizi.. Tek hedefleri devletin hazinesini ve olanaklarının daha fazla sömürmek.. ADD , CHP , ÇYDD .. boş bunların hepsi... NE kültür bıraktılar bizde ne iman .. Yapman gereken 1 saatini ayır.. ve araştır.. Bu şekerden sende ye.. BEN UYANDIM GÜNAYDIN TÜRKİYE.... :goz:

Ben 20 yaşındayım abicim.. Sen 28 yaşındaymışsın.. Benden 8 yıl daha fazla uyutmuşlar seni.. Ben uyandım.. Sende uyanmak istersen fazla yapman gereken birşey yok .. Gözlerini aç yeter.. ve unutmaki sevgili abicim.. Bu ülkede kimler Kötülendiyse.. Çamurlandıysa.. Vatanını sevdikleri içindi.. Nazım Hikmet.. Adnan Menderes.. Deniz Gezmiş.. Tayyip Erdoğan.. Diyeceksin ki .. Bu cocuk saf ya bi oradan söylüyor bi buradan.. Hayır.. Nazımı kovanda Deniz Gezmişi ve Menderesi asanda aynı zihniyetti.. Aynı kafaydı.. Cıktılar dedilerki Bu sağcı Bu solcu.. Kestik birbirmizi.. Dediler bu alevi bu sunni yaktık birbirimizi.. Tek hedefleri devletin hazinesini ve olanaklarının daha fazla sömürmek.. ADD , CHP , ÇYDD .. boş bunların hepsi... NE kültür bıraktılar bizde ne iman .. Yapman gereken 1 saatini ayır.. ve araştır.. Bu şekerden sende ye.. BEN UYANDIM GÜNAYDIN TÜRKİYE.... :goz:[/QUOTE]

şu yazdıgın yazıdaki tüm cümlelerin hepsinde hemfikiriz..sadece tayyib dışında...ben cok araştırdım..ben forumda yazılanlarla yada bi takım kişilerin söylemleri ile bu kanıya varmadım..sana sunu da söyleyeyim..bi çok kişinin hayatta en deger verdigi insan annnesidir benim de öyle..ve onun üstüne yemin ederim ki tayyibin türkiyeyi sevdigine inansam yabancılara peşkeş cekmedigine inansam abd nin israil in kuklası olmadıgına inansam sadece vatanı için çalıştıgına inansam sonuna kadar desteklerim oyumu da o yönde kullanırım..su an tayyib benim gözümde eski küba lideri amerika uşagı batista ile aynı durumda..darbe yi yaşamamış biri olarak bile sonuçlarının nekadar kötü oldugunu okuyarak izleyerek anlamış durumdayım..desteklemıyorum da..ama yavaş yavaş durum onu gerektirir bi hal alıyo..allah sonumuzu hayır etsin

Tüm milletimizin bu olayı sakinlikle izleyip beklemesi gerekir bu yapı yaklaşık 40 yıllık bir yapı ülkemizin ve insanlarımızın gerçekten mutlu olmasını istiyorsak huzur içinde bir ülkede yaşamak istiyorsak yarınlarda evlatlarımızın ve torunlarımızın hayat ve geleceklerini düşünüyorsak desteklemek gerekir diye düşünüyor ve yurdumdada adının CUMHURİYET SAVCISI olan cesur hukuk adamlarının bizleri ve ülkemizi berraklığa götürüp bu yapıyı tüm yönleriyle aydınlatıp gerekli şekilde cezalandırmalarını yürekten desteklemek lazım diye düşünüyorum.Esenlikler dileğimle saygılar

Geri