Çıldırmış Bir Mouse ?

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar uzun zamandır mouseda tek tıklama yapınca kendi kendine iki defa tıklıyor. örnek verecek olursak bi klasörde müzikleri inceliyosunuz birine bir kere tıkladınız kendi kendine ikinciyide tıklıyo ve müzik çalmaya başlıyo bunun gibi yani. mouseda problem olabilecegini düşünerek başka bi tane kullanmaya başladım bundada yine aysı sıkıntı devam ediyo. başka bi sıkıntıda mouse işaretçisini gezdirirken birden çok hızlı bi şekilde benim götürdügüm yönün dısında bi yere atıyo. eger bunlara bi anlam verebilen ve çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardım etsin lütfen.

arkadaşım kensinlikle trojen yemişsin.hatta yediğin torjenin markasını bile sölerim prorat veya turkojen yemişsin format atman gerekiyor

Format atman gerekmez spybot veya adaware falan kullan düzelir bende de aynısını yapıoyrdu geçti.

fcn' Alıntı:
arkadaşım kensinlikle trojen yemişsin.hatta yediğin torjenin markasını bile sölerim prorat veya turkojen yemişsin format atman gerekiyor

bu olayin uzerine 1 defa format 1 defada fdisk attim yine degismedi

MIROGLU_86' Alıntı:
Format atman gerekmez spybot veya adaware falan kullan düzelir bende de aynısını yapıoyrdu geçti.

sanirim senin dediklerini deneyerek cozum ariyacam sagolasin

kardeş denetim masasındaki mause ayarlarından üzerine gidince aktifleştir seçeneğini seçmiş olabilir misin?

legolas' Alıntı:
kardeş denetim masasındaki mause ayarlarından üzerine gidince aktifleştir seçeneğini seçmiş olabilir misin?
arekadaşım bende senin gibi düşünüyorum fakat format atmış ayarların değişmesi lazım deilmi sizce bence başka bi sorunda olabilir

arkadaslar denetim masasindaki ayarlarida kontrol ettim hersey normal gorunuyo su anda. ayrica SPYBOT SEARCH AND DESTROY adli programida kullandim az once baya biseyler buldu onlari temizledim ama sorun yine devam ediyo. artik baya sinir bozucu bi hal aldi bu sorun yardimlarinizi bekliyorum

Formata Falan Gerek Yok .. Bendede Oldu Aynisi Yeni Maus Aldim Gecdİ :)

DERSİMLİ' Alıntı:
Formata Falan Gerek Yok .. Bendede Oldu Aynisi Yeni Maus Aldim Gecdİ :)

arkadasim ilk mesajimi dikkatli okursan fareyi degistirdigimi gorursun zaten ama yinede bi cozume ulasamadim. trojan ve spy programlarini deniyorum ilk denemede baya biseyler buldum temizledim tekrar kontrol ettiriyorum temiz cikiyo tebrik bile ediliyorum ama sorun aynen devam ediyo cildirmaya az kaldi artik :durdurun

harddiske ve ram e bulaşan bir virüs olabilir dostum. kaspersky ve sonra avast kullanmazsan yani bu ikisi ile de tarama yapmazsan ve virüsleri silmezsen harddiski ve rami değiştirmek zorunda kalacaksın

harddiske ve ram e bulaşan bir virüs olabilir dostum. önce f disk (98 cd si ile) sonra kaspersky ve sonra avast kullanmazsan yani bu ikisi ile de tarama yapmazsan ve virüsleri silmezsen harddiski ve rami değiştirmek zorunda kalacaksın. ben böyle yaptım ve kurtuldum

virüs olmaablr laptop kullanıosan bazı markalarda oluor. sanırım sinyal karışıklığı gbi birşey. çou markada da gördüm. masaüsütyüyse de bn ilk optical mouse aldıımda aynı sorunu yaşamştm. yni mouse aldm yne deişmedi. soraki mouse sorunsuz çalıştı :)

ayrıca sanmıorm işe yaricaını ama laptopsa ve wireless alıcısını kapama tuşu varsa dışardan donanım olarak kapayıp dene bi.

fcn' Alıntı:
Ya aRkada$ım TRojan Le Ne aLakası VaR..?
Trojen Sistem DosyaLarına ßuLa$ır ve ßazı YükLemeLeri engeLLerLer weya üRettiği .exe'LerLe Komut Yöneticisinde Ram Tutar...ßuda Pc'yi Yawa$Latır...TrojanLe aLakası Yok..

Fcn Arkada$ Senin Sorunun ßence Tamamen Mouse AyarLarı weya ßiostan oLaßiLir...
ßiostan Mouse/Keyboard Config Var ßence İyi ßi ßiLgisayarcıya Götürüp ßios AyarLarını DüzeLtirmeLisin...
Yok ßn Yapıcam Diyosan ßios'unu GünceLLe$tir oda mı oLmadı ßios PiLini Çıkar...[/B]

fare ayarlarından tıklamanın hızını ayarla çok hızlı ise direk 2 kere tıklar =)

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim fare ayarlarının normal oldugunu düşünüyodum zaten kontrol edincede normal oldugu anlaşıldı sanırım bi kez daha f disk çekicem. ii bide tarama programı lazım hangisini önerirsiniz. kaspersky mı nod32 mi ?

heirofking' Alıntı:
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim fare ayarlarının normal oldugunu düşünüyodum zaten kontrol edincede normal oldugu anlaşıldı sanırım bi kez daha f disk çekicem. ii bide tarama programı lazım hangisini önerirsiniz. kaspersky mı nod32 mi ?

virüs programlarının hepsi aynıdır. iyilik derecesi update sıklığına bağlı. kaspersky çok fazla update yapıyor o yüzden en iyi viris tarayıcısı diye biliniyor. fakat nod32 ninde kasperden az kalır yanı yok update bakımından. ama nod32 tavsiye ederim kasperden çok daha az kasar bilgisayarı.

evet kaspersky çok kasıyo nod32 çok güzel bence onu yüklemeni tavsiye ederim avast kasper hepsini kullandım en hoşuma giden nod32 oldu kasperde güzel tartışılamaz ama nod kasmöıyor en büyük avantajı yinede sen bilirsin istersen ikisinide dene ve karar ver eğer kotlı değilse?:D

şu anda nod32yi kullanıyorum zaten arkadaşlar ama spybotla tarayıpta bikaç bişey bulunca nod32ye güvenimi kaybetmiştim biraz neyse o kalsın bari yinede napalım. kısmetse bu akşam elden geçiricem zaten makineyide sistemide :)

Dogrudur Bi virüs veya spy taramsından gecir :victory cünkü ne kadar format atsan bile virüs D ye girmis sen formatdan sonra o virüs gene sızar. Kesinlikle D sürücünde bi problem var. Nod32 yi yükle virüslerin kökünü kazı :sigara:

bence sorun mausededir bendede oluyodu öle deiştim dsüzeldi ama sen deişmisin gene olmamış o zaman işletim sisteminde sorun var format atman gerekir::|kardeş kaspersky anti virüs 6.0veya 7.0 ı yükle eğer virüs varsada temizlesin hepsini gne olmassa harddiskin kaç parça iste hepsini format atarken biçimlendir kesinlikle temizlenir

Geri