Çünkü O Benim Cumhurbaşkanım Değildi…

sen@

New member
Reaction score
0
Bekir Coşkun
21 Aralık 2010

Seçildiği gün söylemiştim:

“O benim cumhurbaşkanım değil…”

Başımıza gelmeyen kalmamıştı…

Oysa sizin de cumhurbaşkanınız değildi, hiç de olmadı, bundan sonra da olmayacak…

*

Laikliği toplumun önünde engel gören, yamaçlara Atatürk’ün sözlerinin yazılmasına kızan, türban için Türkiye’yi AİHM’ye şikâyet edip dava açan, Türkiye’yi tarikat ve cemaatlere teslim eden AKP’nin kurucusu ve teorisyeni…

Hepimizin “Cumhurbaşkanı” olabilir miydi?…

İşte bu yüzden; ana muhalefet partisinin TBMM’ye taşıdığı iddialar havada uçuşurken ve yargı henüz karar vermeden, o bir koşu yanına çağırıp “Ben belediye başkanıma kefilim” diyebildi…

Siz de şaşırdınız!..

*

Orduların başkomutanı sıfatını taşıyor ama, gizli emelleri olmakla suçlanan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kefil olmadı…

Komutanlarına kefil olmadı…

Genelkurmay Başkanı televizyonlara çıkıp “Bu bize yapılan haksızlıktır” diye çığlık çığlığa bağırdığında kefil olmadı…

Saçından sürüklenen öğrencilere de… Süs havuzlarının içine doldurulan işçilere de… Evi basılan, yaşamı karartılan ak-pak aydınlara da… Suçu çocuk okutmak olan çağdaş Türk kadınlarına da kefil olmadı…

Tarikatların üzerine gittiği için süründürülen cumhuriyet savcılarına kefil olmadı…

Yargıçlara kefil olmadı…

Ama hakkındaki iddialar daha havalarda uçuşurken, Kayseri Belediye Başkanı’nı Çankaya’ya çağırıp “kefil” oluverdi…

Üstelik kimse sormadan geldi yanıt:

“Ben kefilim…”

Ben hiç böyle cumhurbaşkanı görmedim….

*

Allah bilir ya siz orada herkesin “cumhurbaşkanı” var sanıyordunuz…

Oysa o bizim cumhurbaşkanımız değil…

Benim değildi…

Sizin de değil…

Olmadı, olmayacak da…

Çünkü O Benim Cumhurbaşkanım Değildi? - İlk Kurşun Gazetesi

Köbeğini kaşıyan bidon kafalılardan biri olarak bekirciğime sesleniyorum. Sende bizim yazarımız değilsin! =)

direk diye tabir ettğimiz cumhurbaşkanınıza biz tahammül ettik.Beğenmeyen gitsin. ben kabul ediyorum benim cumhurbaşkanım.

YAzar neden cumhurbaşkanı olmadığını örneklerle açıklamış, aksi görüşte olanlarda açıklarsa belki daha iyi anlarız..

Birde şu yazıda şunu anladım, iktidar yanlıları mı diyelim karşıt görüş mü diyelim cevap verebilcekleri konular artık sınırlı.. Zor durumdalar gibi.. İster inansınlar ister inanmasınlar... Ha bu oyları etkiler mi etkilemez bence. Zaten makarnayla kandırıyorlardı yine kandırırlar.. Örtülü ödenek sağolsun..

Çok Güzel yazmış Ağzına kalemine Sağlık. Keşke Millet artık bu gerçekleri yeterince görebilse.
Cahil insanlar helen kandırılmaya devam ediliyor.

çok afedersiniz hepinizden özür diliyorum.
Zebani mesajımı düzelttiğin için teşekkür ederim yazdığım hackhell ahalisinde saygısızlık olurdu.
..............................
sayın bekir coşkun senin cuhurbaşkanın kim çok merak ediyorum.

Sayın Bekir Coşkun'un Cumhurbaşkanı anlatmış aslında yazısında,her kesime aynı şekilde yaklaşan tarafsız biri.
En tarafsız makam nasıl olmalı güzel tarif etmiş bizim yazarımız.

Şu Bekire acıdım

sanal alemde emrahtan bıktık birde sen çıkma karşımıza :)

Ben de seni Türkiye Cumhuriyeti'nin Etiler'den Tarabya'dan aşşağı inemeyip memleket sorunlarına değinmeye çalışan biri olarak gördük Bekir Coşkuç Ben seni insan olarak bile görmüyorum

Herzaman ki gibi çok güzel yazmış..Teşekkürler Sen@ bu güzel paylasım için

Şimdi cumbabalarına toz kondurmayanlar var ya burada

nedense bu haberi herkes es geçmiş :)

Şok belge!
Kayseri iddialarında kafa karıştıran belge

İnternette yayınlanan bir belgeye göre, Hamurcu belediyeden 10 milyon TL’yi tahsil etti ve avukatını ibra etti. Ancak, senet aslı Av. Yusuf Erikel’in bürosunda ele geçti. Savcılık ‘şantaj amaçlı senet tanzimi’ soruşturmasını ise sürdürüyor.

CHP’nin gündeme getirdiği Kayseri Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili iddialar hakkında tartışmalar sürerken, internet sitelerinde dün “10 milyon TL’lik senet”le ilgili yeni bir belge yayınlandı. Belgeye göre, Hacı Ali Hamurcu’nun “Belediye bana 10 milyon TL borçlu, bunu tahsil edin” diye Avukat Yusuf Erikel’e teslim ettiği senet tahsil edilmiş. Hamurcu, ‘ibraname’ yazarak avukatından bu konuda bir alacağı kalmadığını beyan ediyor. Ancak belgedeki tarih ve adli soruşturma dosyalarında bilgiler arasında ciddi çelişkiler bulunuyor.

devamını merak eden buyursun:)

şıracının kefili :durdurun

Kussura bakma ama beğensen de nefret etsen de tc vatandaşı olduğunuz sürece hepimizin cumhurbaşkanı. Halkımız seçti ve sen de, yandaşların da kabul edeceksiniz.

bekir coşkunun cumhur başkanı.. Serj Sarkisyan olsa gerek...

bekir coşkunun cumhur başkanı.. Serj Sarkisyan olsa gerek...

O abdullah gülün kankisi ya... Ara sıra maça giderler birbirlerine yağ çekerler... Azerbeycan bayraklarını toplatırlar.. Ortak yanları çok.. Hocalının kanı yerde ama bu cumhurbaşkanı nerden bilsin Hocalıyı.. Onun tek bildiği amerikadan gelecek emirler..

O abdullah gülün kankisi ya... Ara sıra maça giderler birbirlerine yağ çekerler... Azerbeycan bayraklarını toplatırlar.. Ortak yanları çok.. Hocalının kanı yerde ama bu cumhurbaşkanı nerden bilsin Hocalıyı.. Onun tek bildiği amerikadan gelecek emirler..

rum - sırp - ermeni vs bu adamlardan hayatta TÜRK dostu olmaz biliyorum. ama devletler arası hukuk bu şekilde işlemiyor. kim ne derse desin 80 yıldır emin çölaşan gibiler yönetti memleketi.. 80 yıldır çölaşanın başbakanı ve cumhur başkanı vardı, bu günse TÜRK MİLLETİNİN cumhurbaşkanı var. çölaşan zihniyeti hep köşeye sıkıştırıyordu hükümetleri buna gücü yetmiyr şimdi.. feryadı ondan... ayrıca dışardaki 1 avuç ermeniden korkacak kadar aciz değil benim ülkem ( başbakan-cumhurbaşkanı-ilgili kurum ve kuruuşlar-türk milleti)

önemli olan içimizdeki vatan haini ermeni ve gavurları susturmak....

yav benım cumhurbaşkanın ha :durdurun

rum - sırp - ermeni vs bu adamlardan hayatta TÜRK dostu olmaz biliyorum. ama devletler arası hukuk bu şekilde işlemiyor. kim ne derse desin 80 yıldır emin çölaşan gibiler yönetti memleketi.. 80 yıldır çölaşanın başbakanı ve cumhur başkanı vardı, bu günse TÜRK MİLLETİNİN cumhurbaşkanı var. çölaşan zihniyeti hep köşeye sıkıştırıyordu hükümetleri buna gücü yetmiyr şimdi.. feryadı ondan... ayrıca dışardaki 1 avuç ermeniden korkacak kadar aciz değil benim ülkem ( başbakan-cumhurbaşkanı-ilgili kurum ve kuruuşlar-türk milleti)

önemli olan içimizdeki vatan haini ermeni ve gavurları susturmak....

iyi hoş yazmışında.. Ermenilere açılım yapan bunlar.. Sınırları açcaz diyen bunlar.. Kilise açan bide üstüne kocaman haç diken bunlar... İsvicrede protokol yapan bunlar..
Kıbrısı rumlara satan bunlar.. Gerekirse askeri çekeriz diyen bunlar.. Karasularını yunanla görüşcez diyen bunlar.. Eğer devletler arası hukuk buysa olmasın böyle hukuk.. Emin çölaşanlar yönetsin ülkeyi...

Rektör atamalarında taraflı
Seçtiği üyeler sayesinde mahkemeler taraflı
Ermenistan konusunda yaptığı görüşmelerde gereksiz ödünler veren biri asla benim cumhurbaşkanım olamaz.

Rektör atamalarında taraflı
Seçtiği üyeler sayesinde mahkemeler taraflı
Ermenistan konusunda yaptığı görüşmelerde gereksiz ödünler veren biri asla benim cumhurbaşkanım olamaz.

Merak ediyorum 1 oy alanı rektör yapan, her önüne gelene veto çekmeyi marifet bile Ahmet Necdet Sezer'de Cumhurbaşkanın mıydı peki ?

Geri