Çözüm bulamadım,yardım lütfen!!!

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
2xu1z.jpg

laptopu açtığımda yada flashdiskimi taktığımda bu ileti kutusu gelmeye başladı.İki gün önce samsung telefonumun pc programını kurdum ve kurulmadı bende uninstaller ile kaldırmıştım.sonrasında bu ileti geliyor,system32 içinde FsUsbExService.exe diye mevcut,bunu silsem sisteme bir şey olur mu?
Virüs olduğunu sanmıyorum ama eminde dediğilim (dün nod32 ile tam tarama yaptım,bir şey bulamadı ) ,sanki samsung telefonun usb sürücüsü gibi geliyor,programlar içinde gözükmüyor

Başına gelen var mı? Yada çözümü bilen...

sildim,lakin bu sefer otomatik kullan gelmemeye başladı ve ağ bağlantım kopuyor,onar diyorum sonra bağlanıyor.Pc driver cd si zaten işlev görmedi çünki xp ve vista sürücüleri yüklü.Neyse ultimate indirmiştim,onu yükleyeceğim usb den,dvd arızalı çünki.
Şimdi;
ultimate yükselirken (ben home premium kullanıyorum win7),yükselt mi diyeceğiz yoksa xp gibi sıfırdan her şeyi silip kurma şansım var mı?

abi şimdi ultimate yüklüyüceksen pc' ye bilgisayarı yeniden başlatırken boot ekranını açıp veya biosdan otomotik olarak dvd-cd rom seçip ondan sonra
bir tuşa basın seceneği ( tuşa bas )
ekran doldukdan sonra(şimdi yükleveya kurulumu baslat)
daha sonra 2 tane seçenek gelicek karşına hatırladıgım kadarıyla alttakı secenek gelişmiş yüklemeydi ordan gelen menude hdd nin bölümleri gelicek orda altta secenekler var tekrar gelişmiş veya ona benzer bişey olması lazım ona basınca biçimlendir komutları geliyor biçimlendirmeyide yaptıkdan sonra hdd seçip formatı baslatıyorsun abi

carptıkdan sonra haber ver abi servisi arar laptop kafayı yedi duvardan duvara vurdu kendini Deruz :)

Sistem geri yükleme varsa dosyalarını yedekleyip geri yüklemeyi deneyebilirsin.

FsUsbExService.exe'i tekrar kurabilirsin,işlemlerden ve başlangıç ayarlarından istediğin şekilde ayarlarsın sonra.

Ultimate için ise formata gerek yok.Yükselt desen tamamdır,data yüklü zaten.

carptıkdan sonra haber ver abi servisi arar laptop kafayı yedi duvardan duvara vurdu kendini Deruz :)

ultimate yi usb den yükledim,2 tane kıytırık driverin uğruna 16 saat kaybettim :durdurun

bu arada 20 gb aralığında bad sektör tahmin ettiğim yer çıktı orayı ayrı sürücü yapıp üstünede :
bi halta yaramayan,diye adlandırdım :)

Geri