´ayyıldız tim´ israil'e ait 1500 internet sitesini hackledi

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

FİLİSTİN'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük Filosuna İsrail askerleri tarafından yapılan saldırıya dünyada ve Türkiye'de tepkiler çığ gibi üyürken, kendilerine 'Ayyıldız Tim' diyen grup sanal ortamda İsrail'e ait yaklaşık 1500 internet sitesini hacklediğini açıkladı.

Fas ve İranlı hackerlarla harekete geçen ve kendilerine "Ayyıldız Tim" diye grup, İsrail askerlerinin Filistin'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük filosuna yaptığı saldırıyı İsrail'e ait yaklaşık 1500 siteyi hackleyerek protesto etti. "Hey İsrail. herkese bulaş ama Türkiye'ye bulaşma, sizi vaat edilmis topraklara gömeriz, insanları öldürmekle kazanamıyacaksınız. Katledilmiş bir milletsiniz ama sizde çocukları katleden katiller oldunuz. Biz AYYILDIZ TİM Cumhuriyet'in çocukları olarak size demokrasiyi insan haklarını öğretmeye geldik. Bundan ötesi; ya istiklal, ya ölüm!" mesajını bıraktı.

'Ayyıldız Tim'in internet sitesinde İsrail sitelerini hacklemek isteyen kişilere nasıl hackleneceği konusunda bilgiler veriliyor. Grup asıl hedeflerinin İsrail Savunma Bakanlığı ve MOSSAD'ın internet sayfasını hacklemek olduğunu açıkladı.

Murat VAROL/ İSTANBUL, (DHA)

sanaldada olsa israil e dur diyebilmek sevindirici.

inş mossad ve savunma bakanlığının sitesini de hacklerler...

sanaldada olsa israil e dur diyebilmek sevindirici.

inş mossad ve savunma bakanlığının sitesini de hacklerler...

mossadın veri tabına girmeden seni bulunduqun yerden aLırLar istersen fake ip kullan yada farklı yontemler dene fayda etmez : )

1.500 deil 15000 olsun bu sayı anlasınlar İsraiL'LiLer =)

çok sevindirici teşekkürler AYYILDIZ TİM

Girerler Mossad'ın Veritabanına Öyle Bir Girerler Ki,
Yeter Ki Arkanda Devlet Olsun,
Tek Başına Olursan ( Ne Şehittir Ne Gaz,i Boşyere Gitti Niyazi ) Oluverirsin.

Ayt- Efsane Vefat ettikten sonra çok bocaladı ancak şimdilerde başladılar yine, helal olsun diyorum, IP saklama\saptırma ve tünelleme işleri artık cacık oldu işlerine geldimi öyle bi buluyorlarki, Ancak onunda çözümü var herkese açık kablosuz ağlardan aktivite sağlanabiliyor sonrasında bi MAC adresi değiştirmek kalıyor ve bu da mümkün ancak herkes yapamıyor sanırım :) infaztimi FBI almanya'yı Hacklemişti, mossadı da kıracak bi deli her zaman vardır :)

helal olsun walla ellerı dert gormesın

israil-sanal-savas.jpg

Türk bilgisayar korsanları, İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın internet sitesinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 İsrail sitesini çökertti.

SİİRT (İHA) - İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan gemilere saldırması, Türk bilgisayar korsanlarını harekete geçirdi. Bilgisayar korsanları, İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanlığı resmi internet sitesi "www.navy.idf.il" adresini çökerterek, sitenin giriş sayfasına Türkiye ve Filistin bayrağı taşıyan bir gemi resmini koydu ve resmin üzerine "Sanal Protestolar Devam Edecek. Her şey Filistin İçin...Akıncılar" yazdı.

Türk bilgisayar korsanlarının yaklaşık 300 İsrail internet sitesini çökerttiği öğrenildi.

aslanım benim klavyene sağlık ellerin dert görmesin

sanal ortamdan sevindirici haberler. Teknolojide değil gerçekte de gömeriz kendilerine

Amerikaya yapılsa direk savaş açmışlardı ama işte bizimkilerin yusuf yusuf oluşu(İsrailden değil, onları kollayan daha büyük güçlerden) .... Gerisini sölemiyim anlayan anladı zaten.

Küfretmek de yasak olmasa:p

İsrail hükümetinin sitesini de hacklemişler son resmi bir gazeteden aldığım habere göre.. :)

Geri