“Gümüşdağ'dan gerçekleri açıklamasını istiyoruz“

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off eşleşmesinde Rus temsilcisi Alania ile eşleşmesinin ardından Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kura ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

gumusdagdan_gercekleri_aciklamasini_istiyoruz_1312551879.jpg

Karadeniz yaptığı açıklamada;

- TAKIMIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN -

Küçük takımların büyük takımların başını ağrıttığını söyleyen Karadeniz, "Alania sonuç itibari ile bir Rus takımıdır. Her zaman küçük görülen takımlar büyük takımların başına bela olmuşlardır. Umarım bunu bu karşılaşmada yaşamayız. Takımımız için hayırlı olsun. " dedi.

- GALİBİYET ADALI,HAVUTÇU VE ATEŞ'E HEDİYE EDİLECEKTİR -

Beşiktaş'ın Alaina karşında alacağı galibiyeti Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş'e hediye edeceğini dile getiren Karadeniz, "Bir takımın alışılmış teknik direktörünün takımın başında olmaması tabii ki bir dezavantajdır. Ancak Beşiktaş Kulübü futbolcularınında bu maçı cezaevinde bulunan Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş için kazanmaları gerekiyor. Bu zor günlerde onlara verilecek en büyük hediye bu olacaktır. Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekip "Sizler olmasanızda bu galibiyetleri sizler için kazanıyoruz" diyeceklerdir" dedi.

- GÜMÜŞDAĞ'I ŞEREFLİ,NAMUSLU VE HAYSİYETLİ BİRİ OLARAK BİLİYORUM -

Beşiktaş taraftarlarının Göksel Gümüşdağ'ı ifadeye davet ettiğini ve kendisinin konu ile ilgili Göksel Gümüşdağ ile bir telefon görüşmesi yapıp yapmadığını sorduğumuzda, "Kendisini aramadım. Aramaya gerek yok. Göksel Gümüşdağ spor adamıdır. Kendisi ile yapılan normal bir transfer görüşmesini birilerinin haysiyeti ve onurunun ortada olduğu bir süreçte konuşmayacakda ne zaman konuşacak? Bizler yada Serdal Adalı kendisinden yalan bir beyan istemiyoruz ki. Yaşanan bir olayı anlatmasını istiyoruz. Konuşulan ve herkesin bildiği bir olayı anlatmasını istiyor. Holosko'nun başka bir kulübe satılmaması için araya kişiler koyanlar kendileri değillermiydi? Bunun için kendisine telefon açmayı bile düşünmem. Yaşanan ve bilinen bir olay. Ben Göksel Gümüşdağ'ı şerefli,namuslu ve haysiyetli biri olarak biliyorum. Dolayısıylada kendiside çıkıp yaşananları söyleyecektir. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Geri