‘Gençliğe Hitabe’yi İnönü mü yazdı?

Emperyalist basın ve emperyalist yazardan başka bir şey beklenmez. Ulusal devletin kurucusu ulu önder Atatürk'e; böyle kudsuz köpek gibi salyalarıyla kötülemeye çalışanlar yerin dibine geçecekler. Atatürk'ümüzün kurduğu devleti, milleti sevenler üzülmesin.

Gençliğe Hitabe den rahatsız olmadım olmama da gerek yok çok kötü bir metin değil esasın da

Gençliğe Hitabe olmazsa olmaz mıdır tabiki hayır olmasa da eksikliğini hissetmem. Sadece ben değil milyonlarca insanın da hissetmeyeceğini tahmin ediyorum hissedenler olabilir ona da bir şey diyemem

Çünkü bir istiklal marşı değerinde değil olamaz da.

Gelelim kimin yazdığının bir önemi yok diyenlere

Bal gibi de var. Çünkü buda bir eserdir ve kişinin fikir dünyasından çıkmıştır.Kimin fikir dünyasından çıkmışsa ona aittir.

Diyelim ki İstiklal marşının yazarının gerçekte M.Akif Ersoy olmadığı ortaya çıktı bu durum belki istiklal marşının değerinden bir şey kaybettirmez ama M. Akif Ersoy un değerini yerle bir eder bunulada kalmaz başka şüphelerin vede soru işaretlerinin oluşmasına yol açar ki

bilmem anlaya bildiniz mi

?

Ya arkadaşlar konunun ortaya atılmasının amacı vardır...
Bir şeyi kaldıracaksan önce milletin gözünde küçük düşüreceksin ardından millet onu tartışacak ve istemeyenler grubu yaratacaksın sonra kaldıracaksın...
yapılan bu yani 2. aşama istemeyenler grubu oluşturuluyor ve kötü yanları gösteriliyor...

Üstad haklısın ama problem bu değil.

İşin aslı iki tane soruya cevap lazım.

1-Gençliğe Hitabe sizi RAHATSIZ mı ediyor ?

2-Kaldırılmasından yana mısınız ?

Bak,sen hala cambaza bakmakta inat ediyorsun :durdurun,işte zayıf noktamız bu,bu akşam trttürk ekranlarını seyretseydin bizi ortadoğu savaşına nasıl hazırladıklarını görecektin,tıpkı akp nin seçimlerde elinde hocasının dershane kitabını milletin GÖZÜNE soka soka reklamını yaptığı gibi :durdurun

Bu arada,azıcık gündemi doğru tarafından takip edersen o cambazın boğazına dolanmaya başlayan ipide ayırtedebiliyorsun,

subliminal teknoloji bayağı gelişmiş,araştırın :durdurun

balık hafızalı olanlarada elmayla armutun toplanmayacağını ilkokulda öğretmeleri gerekirdi ! hatırlatmasını yapmak isterim.Hadi Allah' emanet...

Gençliğe Hitabe den rahatsız olmadım olmama da gerek yok çok kötü bir metin değil esasın da

Gençliğe Hitabe olmazsa olmaz mıdır tabiki hayır olmasa da eksikliğini hissetmem. Sadece ben değil milyonlarca insanın da hissetmeyeceğini tahmin ediyorum hissedenler olabilir ona da bir şey diyemem

Çünkü bir istiklal marşı değerinde değil olamaz da.

Gelelim kimin yazdığının bir önemi yok diyenlere

Bal gibi de var. Çünkü buda bir eserdir ve kişinin fikir dünyasından çıkmıştır.Kimin fikir dünyasından çıkmışsa ona aittir.

Diyelim ki İstiklal marşının yazarının gerçekte M.Akif Ersoy olmadığı ortaya çıktı bu durum belki istiklal marşının değerinden bir şey kaybettirmez ama M. Akif Ersoy un değerini yerle bir eder bunulada kalmaz başka şüphelerin vede soru işaretlerinin oluşmasına yol açar ki

bilmem anlaya bildiniz mi

?

Ya neyse kardeşim bırak fazla çene yormaya değmez

Sen ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların, karşındakilerin anlama kapasitesi kadardır

kapasiteleri nedir dersen valla bilgi yok belge yok ama ezberledikleri üç beş

sloganı atıp çok güzel durular

Yakın tarih bunlara yalanlarla dolu öğretilip ezberlettirildiği için azıcık bir gerçekle

karşılaşmak bunların suratlarında tokat etkisi yapıyor

Ya neyse kardeşim bırak fazla çene yormaya değmez

Sen ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların, karşındakilerin anlama kapasitesi kadardır

kapasiteleri nedir dersen valla bilgi yok belge yok ama ezberledikleri üç beş

sloganı atıp çok güzel durular

Yakın tarih bunlara yalanlarla dolu öğretilip ezberlettirildiği için azıcık bir gerçekle

karşılaşmak bunların suratlarında tokat etkisi yapıyor

Haklısın kardeşim hem de çok haklısın

Sen ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakilerin anlama kapasitesi kadarmış

Dediğin gibi yalanlarla büyüdükleri tarihle ilgili en ufak gerçeğe bile tahammül

Edemiyorlar.Çünkü rahatları kaçacak, doğru sandıkları hemen her şeyi sil baştan gözden

geçirmeleri gerekecek.

Ezberledikleri sloganları atmak daha kolay bu tipler için çünkü slogan atmak beyin

çalıştırmayı gerektirmiyordu çenelerinin çalışması yeterli

Geri