- Reaction score
- 0
Fenerbahçeye geçtiğimiz sezon devre arasında Lilleden transfer olan Senegalli yıldızın bu kararı birçok Avrupa kulübünü şaşırtmıştı. Senegalli, ülkesinin gazetesi Daily Rewmiye, F.Bahçeyi seçmesinin sebeplerini anlattı. Sow, Liverpool ve Arsenal beni istiyordu. Ama ben İstanbula transferin ilginç olabileceğini düşündüm. Bu tercihimde ayrıca benim Müslüman olmamın da önemli etkisi oldu. Bu kararımdan kesinlikle pişman değilim.
F.Bahçe büyük bir kulüp ve burada, bu şehirde, bu ülkede kendimi evimde gibi hissediyorum ifadelerini kullandı. Senegalli forvet hakkında çıkan spekülasyonlarla ilgili olarak da, Sakat olduğuma dair iddialar beni hiç etkilemedi. Sadece güldüm geçtim. Bazı insanlar beni al aşağı etmek istiyor. Bazıları ayrıca benim her zaman oruç tuttuğumu da iddia ediyor. Evet ben inanan bir insanım ancak böyle bir şey söz konusu olmaz dedi.
‘Evimde gibiyim’ | Amk Spor Gazetesi
F.Bahçe büyük bir kulüp ve burada, bu şehirde, bu ülkede kendimi evimde gibi hissediyorum ifadelerini kullandı. Senegalli forvet hakkında çıkan spekülasyonlarla ilgili olarak da, Sakat olduğuma dair iddialar beni hiç etkilemedi. Sadece güldüm geçtim. Bazı insanlar beni al aşağı etmek istiyor. Bazıları ayrıca benim her zaman oruç tuttuğumu da iddia ediyor. Evet ben inanan bir insanım ancak böyle bir şey söz konusu olmaz dedi.
‘Evimde gibiyim’ | Amk Spor Gazetesi