‘Erdoğan getirsin faturayı görelim’

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
Kazakistan’a “Devlet konuk evi yapması amacıyla” hibe edilen Antalya’daki orman arazisinin, otel yapımı için devredilmesi, TBMM’de tartışma konusu oldu. Bu konudaki sorunun çözüm için hazırlanan yasa tasarısının görüşmelerinde Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince ve Başbakan Erdoğan gündeme geldi.

TAYYİP İMZALI SKANDAL HABERİ İÇİN TIKLAYIN

CHP’li Aytuğ Atıcı,‘’Kazaklara devlet konukevi yapsn diye arazi tahsis ettik. Onlar buraya 44 bin 954 metrekarelik otel, 22 bin 302 metrekarelik de konuk evi yaptırdı. 44 bin metrekareyi biz verdik ama kalan kısım gasp edildi. Şimdi pislik temizleniyor’’ dedi. CHP’li Kamer Genç ise ‘’’Tayyip Bey ailesiyle Rixos’da kalıyor,para veriyor mu vermiyor mu ? Rixos’a meşruiyet kazandırılıyor. Devlet arazisi soygununa Meclis ortak ediliyor’’ dedi.

‘AKP’DEN RIXOS’A BİR KIYAK DAHA’ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ise ‘’Bu arazi ve otel bizim dönemimizde tahsis edilmedi. Başbakanımız ya da herhangi bir AK Partilinin orada bedelsiz kaldığı da, iftira sağanağı’’ diye konuştu. MHP Kocaeli millervekili Lütfü Türkkan, ‘’Bu yasaya Rixos’a tatile gidenler oy versin’’ diye laf atarken, CHP’li Kamer Genç ’’Bütün devlet toplantıları Rixos’da yapılıyor, trilyonlar akıyor. Tayyip Bey Bodrum’da Rixos’un yatıyla geziyor’’ dedi. AKP’li Canikli ‘’Bedava mı kalmış?’’ derken, Genç de ‘’Getirsin faturasını’’ cevabını verdi.

Tarım Bajkanı Mehdi Eker de ‘’O arazide şu anda Rixos değil Türkiz oteli var.Onun sahibi de belirtilen zat (Tamince) değil. Ayrıca Başbakanın bir otele gidip ücretiyle kalmasından daha doğal bir şey yok’’ dedi. AKP’li Emrullah İşler de ‘’Bahsedilen otel ve kişi 2003-2009 arası bu oteli işletti. 2009’dan sonra başka firma işletiyor’’ diye konuştu.

20 YILLIK KAVGA

Türkiye, 1993’de Antalya Kemer’de bir araziyi, konukevi yapılması için Kazakistan’a 49 yıllığına tahsis etti. Ancak Kazakistan, arazinin 44 bin 954 metrekaresinde otel yaptırdı. Otel, Rixos Tekirova adıyla 2003-2009 arasında Fettah Tamince’ye ait Fine A.Ş tarafından işletildi. Bu konuda ihtilaf doğunca yeni bir tasarı hazırlandı. Arazinin, Kazak tarafınca 3. kişilere turizm için kiralanabilmesi öngörüldü. Aktau ve Almaatı kentlerinde de toplam 9 bin metrekarelik iki arsa 49 yıl için Türkiye’ye tahsis edildi.

KAYNAK

kedi erişemediği ete mındar dermiş. bal tutan parmağını yalarmış. at binenin kılıç kuşananın. iş bitmiş fiş gitmiş. öpülmüş yanağın davası olmaz.

kedi erişemediği ete mındar dermiş. bal tutan parmağını yalarmış. at binenin kılıç kuşananın. iş bitmiş fiş gitmiş. öpülmüş yanağın davası olmaz.

Canım benim ya.. Kendileri de başbakanın suyundan içmiş herhalde.. Bigün önce başka birine ne yazmış burda kendisi ne yazmış :) hatırlamıyorsan alta alıntı yapıyorum bak.

siz devletten anlıyor havalarında olan fakat nerede olduğunu bilmeyen zavallı sanalcılardan olmalısınız. o kadar devlet düsturunuz varsa bu konularda alaycı olmamalısınız. Forumda sizi bir de onursal üye yapmışlar. ben en iyisi mi buralarda fazla sohbet ortamına girmemeyim de fincancı katırları ürkmesin ben de şu forumda bilgi paylaşımı yapan İNSAN GİBİ İNSANlardan faydalanayım. İnsanlar düşünebilirler. İnsanlar yaşayarak tecrübe ederler. Bugünün tecrübesi yarın insanın düşüncesini değiştirebilir. Nalıncı keseri elinizde hep BANA HEP BEN yaparsanız anca buralarda EGONUZU KLAVYE ERKEKLİĞİ YAPARAK tatmin edersiniz. Çok yazık bu forum sahiplerinin senin gibi birini onursal üye yapması.

Devlet konularında şakacı olmamalısınız diyene bak hele. Attığın mesajla sirk maymunlarını geçmişsin ... Sizin aleyhinize çıkan hiçbir haberde adam akıllı yazdığınız cevabı yok.. Anca laf kalabalığı

Geri