‘En kötüsü ben değildim’

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Galatasaray’ın İspanyol yıldızı Albert Riera, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Riera, geçen sezonun en kötüsü olmadığını dile getirdi.

Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmandan önce İspanyol oyuncu Albert Riera basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cluj galibiyeti ve Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları Spor Toto Süper Lig karşılaşması hakkında konuşan Albert Riera, “Cluj maçı bizim için gruptaki durumuzun için ve büyük takım kalitesini göstermemiz için çok önemliydiTopa ve oyuna hakim olduk ve güzel bir galibiyet aldık. Artık grupta her şey bizim elimizde. Pazar günü bizim çok önemli bir maç bekliyor. Şampiyonluğa giden yolda deplasmanlar çok önemli. Bu tip maçları kayıpsız atlatmalıyoz” dedi.

“GEÇEN SENE EN KÖTÜSÜ DEĞİLDİM, BU SENE DE EN İYİSİ DEĞİLİM”

Bu sezon takımda daha fazla süre bulması hakkında İspanyol kanat oyuncusu, “Önemli olan tabii ki hazır olmak, takım için verimli olmak. Geçen sene kendimi iyi bulmadığımı söylemiştim. Bu sezon geçen seneye göre daha iyiyim. Oynadıkça daha da iyi olacağıma inanıyorum. Geçen sene bir adaptasyon dönemi vardı. Bunu atlatmam gerekiyor. Geçen sene en kötüsü değildim, bu sezon da en iyi değilim. Her geçen maç oynayarak daha fazla güven kazanarak daha iyi olacağımı düşünüyorum. Her pozisyon için önemli bir rekabet var ve bu da başarıyı getiriyor. Herkes bireysel olarak takkıma katkı vermek için elinden geleni yapıyor” ifadelerini kullandı.

‘En kötüsü ben değildim’ | Amk Spor Gazetesi

Geri