‘Daha yüzde 50’deyim’

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Ordu maçında oyuna girip 30 metreden attığı harika golle formasuna iyi bir dönüş yapan Sezer Öztürk, arkadaşımız İrfan Yirmibeş’e yaşadıklarını anlattı. İşte Sezer’in sözleri:
“Zor günler geçirdim ama artık geriye dönüp bakmak kesinlikle istemiyorum. Güzel günler göreceğim, göreceğiz İnşallah. Forma şansı buldukça kendime geleceğim. Neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum, bunu da herkese göstereceğim.

ÇALIŞINCA FORMA GELİYOR

Attığım gol büyük bir moral oldu. Üstüne koyarak gitmek istiyorum. Henüz yüzde yüz Sezer sahada değil. Yüzde 50’lerdeyim. Her geçen gün daha iyi olacağım. Oğlum da şans getirdi babasına. Oğlum da F.Bahçeli. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Yaşadığım zor süreçte bana büyük destek verdiler, arkamda durdular.

Hocamız hak edene formayı veriyor. Herkes kendini ispatlayıp formayı kapmak için uğraşıyor. Ben de çok çalışıp, sabırla bekledim, elimden gelenin en iyisini yaptım. Hocam da bana formayı verdi.”

KUYT: SEZER İÇİN MUTLUYUM

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, maçın ardından Sow ve Sezer’i özel kutladı. Alex’in gidişinin ardından takımın ağabeyi olan Hollandalı yıldız, “Sow ve Sezer harika goller. Moussa Sow’a güzel bir asist yaptığım için mutluyum. Ayrıca uzun bir sakatlığının ardından sahalara golle dönen Sezer için de ayrıca mutluyum” dedi. Taraftarlara da teşekkür eden Kuyt, “Taraftarlar yine muhteşemdi. Çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

BİTİRİM İKİLİ FENERBAHÇE’Yİ TAŞIYOR

Bu arada F.Bahçe’yi adeta Sow ile Dirk Kuyt’ın golleri sırtlıyor. Ligde 15 gol atan Kanarya’da 8 golde Sow-Kuyt ikilisinin imzası var. Senegalli golcü Moussa Sow’un ligde 5, Hollandalı yıldızın ise 3 golü bulunuyor. Dirk Kuyt attığı gollerin yanı sıra asistleriyle de takımına hayat verirken, 4 asistle takımın skora en çok etki eden oyuncusu olmayı başardı.

İrfan YİRMİBEŞ / AMK

Geri