- Reaction score
- 0
Trabzonda ağır yenilgi kadar 3. golden sonra yönetime artan tepkiler de tartışma yarattı. Özellikle kale arkasından yükselen protestoların artması üzerine, şeref tribünündeki yerinden kalkarak stadı terk etmeye hazırlanan Başkan Sadri Şener de taraftarlarla atıştı. Tribünden çıkmak üzere olan Şener, bir taraftarın, Nereye gidiyorsun? Bütün yıldızlarımızı sattınız. İşte sonucu sözleri üzerine sinirlenerek geri döndü.
TOLGA DA TARTIŞTI
Ancak Şener, yanında bulunan Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve diğer yöneticilerin araya girmesiyle stadyumdan çıktı. Şenerin bu sırada yanındakilere, Ben bu kulübe hayatımı verdim. Karşılığı böyle mi olmalıydı? dediği öğrenildi. Diğer yandan Kaptan Tolga Zenginin de tribünden arkadaşlarına laf atan taraftarlarla tartışması moralleri iyice bozdu.
âBen bu kulübe hayatımı verdim!â | Amk Spor Gazetesi
TOLGA DA TARTIŞTI
Ancak Şener, yanında bulunan Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve diğer yöneticilerin araya girmesiyle stadyumdan çıktı. Şenerin bu sırada yanındakilere, Ben bu kulübe hayatımı verdim. Karşılığı böyle mi olmalıydı? dediği öğrenildi. Diğer yandan Kaptan Tolga Zenginin de tribünden arkadaşlarına laf atan taraftarlarla tartışması moralleri iyice bozdu.
âBen bu kulübe hayatımı verdim!â | Amk Spor Gazetesi