‘Büyük takım bu hataları yapmaz’

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Samet Aybaba, sahalarında oynadıkları Bursasspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş büyük takım. Büyük takımlar oyunu kontrol eder. Genç ve dinamik takımız. Oyuncularımı tutamıyorum. Skor avantajı bizdeyken daha da coşkulu gidiyorlar”

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 90 dakika sonrası oynanan futboldan dolayı mutluydu ancak 3-3’lük beraberlik tecrübeli hocayı tatmin etmedi. Aybaba “Kasımpaşa ve Mersin İdman Yurdu’ndan sonra evimizde Bursa’yı da yenerek serimizi sürdürmek istiyorduk” dedi. “Mükemmel bir maç oldu” ifadelerini kullanan Aybaba “Maça beklentilerimizin altında başladık. 2 galibiyet alarak buraya gelmiştik. Oyuncularımdan daha istekli bir başlangıç bekliyodum. Sonrasında oyunu toparladık” diye konuştu.

‘ÖLÜ TOPTAN YEDİK’

Aybaba, genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir takımla çalışmanın avantajları olduğu kadar dezavantajları olduğunu da söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı “İkinci yarıya mükemmel başladık. Necip, Batalla’ya bastı, stoperlerimiz Sestak’ı kontrol etti. Skoru da elimize aldık. Ancak büyük takımlar oyunu kontrol eder. Ben oyuncularımı tutamıyorum. Skor bizdeyken kaleye daha coşkulu gidiyoruz. Bir hoca bundan normalde şikayet etmez ama büyük takım olarak oyunu tutmamız gerek” ifadelerini kullandı. Aybaba, çok çalışmalarına rağmen ölü toptan 2 gol yemelerine ise üzüldüğünü belirtti. Aybab sözlerini “İyi yoldayız” diyerek tamamladı.

‘Büyük takım bu hataları yapmaz’ | Amk Spor Gazetesi

Geri