Bu Kadar da Olmaz!...

dozcanist1

New member
BU KADAR DA OLMAZ!...


Turkcell Süper Lig'in ilk haftasının programı açıklandı ama Türkiye Futbol Federasyonu yine yaptı yapacağını...

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasının programı açıklandı ama Türkiye Futbol Federasyonu yine yaptı yapacağını, Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağımız karşılaşma 19.30'da oynanacak. Rakiplerimiz ilk hafta maçlarını saat 21.00 ve 21.45'te yaparken, biz Gaziantep'in sıcağında 19.30'da sahaya çıkacağız. Burada yapılan çifte standardı sizin yorumunuza bırakıyoruz. Bu kararı veren TFF bu kadar da olmaz dedirtti.

Geçen sezon Galatasarayımızın aleyhinde birçok karara imza atan TFF ile Başkanımız Adnan Polat arasında büyük gerginlik yaşanmıştı. Daha sonra TFF'den gönül alıcı açıklamalar gelmesine ve ortamın biraz yumuşamasına rağmen ilk haftada Galatasaray'ın maçı ile ilgili böyle bir karar alan TFF'nin en kısa zamanda bu kararını gözden geçirmesi gerekiyor.

İŞTE İLK HAFTANIN PROGRAMI!

07 Ağustos 2009
İstanbul BB - Beşiktaş 21:00

08 Ağustos 2009
Diyarbakırspor - Ankaragücü 21:00
Antalyaspor - Ankaraspor 21:00
Sivasspor - Trabzonspor 21:00

09 Ağustos 2009
G.Antep - Galatasaray 19:30
G.Birligi - Kayserispor 21:00
Bursaspor - Kasımpaşa 21:00
Denizlispor - Fenerbahçe 21:45
Manisaspor - Eskişehirspor 21:00


Kaynak: Webaslan.com
 

Baver

New member
Abartacak bişi yok antepe gittim ağustosun 28 inde serin bi havası war oranın ... öğle 3-4 gibi dışardaydım hiç banamısın demedi.. Gene biliyorum antep atacak 3-4 tane siz sıcağa bağlıyacaksınız..
 

<<< EROSS >>>

New member
hakkaten la! tüm maçlar 21 ve sonrası.. üstelik maç antep gibi sıcak bi kentte olmasına rağmen niye bizim 19:30'da. düşündürücü!
 

Chevignon

New member
Anlaşılan bu senede bizimle uğraşacak federasyon.Daha lig başlamadan bellie ettiler.Geçen sene anladık ne kadar terbiyesiz olduğunuzu,bu sene anlatmanıza gerek yok.
 

cceett

New member
Bu gibi durumlar karşısında galibiyet daha tatlı oluyor. Ben Aslanlar'a güveniyorum, Takım uyumu sağlansın yeter.
 

XenTRonium

New member
Ona bakarsanız.Fener'de her sene Trabzon'la son haftada oynuyor.Niye çünkü TS Fener'Den nefret ediyor.Eee zaten son haftada şampiyonluğu belirleme haftası.Zorlansın die Fener böyle tezgah kurdular işte.Bu birşey mi onun yanında.Bırakın bu işleri.
 

HTML

Üst