Beşiktaş 2-0 Eskişehir [Tek Başlık]

bjkemal

''ѕσ¢¢єя ѕüρєяѕтαя''
BEŞİKTAŞ = 2 - Eskişehir = 0 [Tek Başlık]


BÖYLE HAFTAYA CAN KURBAN!
Beşiktaşımız rakiplerinin puan kaybettiği haftada İnönü Stadı'nda Eskişehirspor'u yendi
Beşiktaş 2-0 Eskişehirspor










Turkcell Süper Lig'de 12. hafta maçında Beşiktaşımız İnönü Stadı'nda Eskişehirspor'u 2-0 yendi. Maçın gollerini 35. dakikada Sivok ve 56. dakikada Nobre kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaşımız, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un ikişer puan kaybettiği haftada 3 puan alarak, hem gerisindeki rakiplerle puan farkını biraz daha açtı hem de lider Trabzonspor'a bir adım daha yaklaştı. Beşiktaşımız bu galibiyetle paunını 25'e yükselterek, lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli maça Rüştü, İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Sivok, Cisse, Ekrem Dağ, Tello, Delgado, Holosko ve Nobre ilk 11 ile başladı. Beşiktaşımız ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı. Özellikle maçın ilk dakikalarından itibaren kanatlardan etkili olmaya çalışan Beşiktaşımız, taraftarımızın da müthiş desteğiyle maça etkili başladı. Beşiktaşımız ilk dakikalardan itibaren yine ilerde Nobre ile pozisyon ararken, Eskişehirspor ise orta alanda kalabalık bir oyun anlayışı sergiledi.

KANATLARDAN YÜKLENDİK

Özellikle sol kanattan etkili gelen Beşiktaşımız, Tello'nun bindirmeleri ile Eskişehirspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Tello'nun soldan ortasında Holosko'nun kafa vuruşu Ivesa'da kaldı. Holosko hem sağ kanatta oynarken, hem de Nobre'ye forvet hattında yardım etti. Beşiktaşımız kanatlardan gelirken, Eskişehirspor savunmada dikkatli hamleler yaptı. Eskişehirspor kalesine yüklendiğimiz dakikalarda ise savunmamızda zaman zaman açıklar versek de, bir-iki pozisyonda Rüştü kalesinden zamanında çıkarak, kalesinde güven verdi.

TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ GOL VERİLMEDİ AMA SİVOK AFFETMEDİ

Karşılaşmanın 31. dakikasında Tello'nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda top doğrudan kaleye gitti. Eskişehirspor kalecisi Ivesa topu içerden çevirmesine rağmen, hakem Hüseyin Göçek golü vermedi. Bu pozisyondan sonra daha da hırslanan Beşiktaşımız ataklarını sıklaştırdı. Maçın 35. dakikasında soldan Tello'nun ortasında arka direkte Sivok'un kafa vuruşu Ivesa'nın bacaklarının arasından ağlarla buluşunca, takımımız 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 40. dakikada Tello'nun soldan ortasında Zapotocny'nin kafa vuruşunu Ivesa iki hamlede zor kurtardı. İlk yarının son dakikalarında başka gol olmayınca, soyunma odasına 1-0 önde gittik.

HOLOSKO'NUN PASINDA NOBRE İŞİ BİTİRDİ

Karşılaşmanın 48. dakikasında Nobre savunmanın arkasına sarktı, kaleci Ivesa'yı geçerken, yerde kaldı ama hakem Hüseyin Göçek devam dedi. Maçın ilk yarısında da topun kale çizgisini geçmesine rağmen, golü vermeyen hakem, ikinci yarının başında da bir penaltımızı vermedi. İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren Eskişehirspor kalesine yüklenen takımımız 2. golü aramaya başladı. Karşılaşmanın 56. dakikasında orta alanda maçın başından beri çok etkili olan Tello'nun ara pasında Holosko, Eskişehirspor savunmasının arkasına sarktı. Slovak oyuncumuz sol tarafta müsait pozisyonda Nobre'yi gördü. Holosko'nun Nobre'ye verdiği pası çok iyi değerlendiren Brezilya asıllı oyuncumuz, topu ağlara göndererek, skoru 2-0 yaptı.

BOBO GİRER GİRMEZ GOL KAÇIRDI

Karşılaşmanın 68. dakikasında Eskişehirspor atağa çıkarken, sağ kanatta topu kapan Holosko'nun içeri çevirdiği topta, Nobre müsait pozisyonda topu defansa çarptırarak, tehlikeli bir atağı heba etti. Oyunda kaldığı süre boyunca çok çalışan ve iki golün de hazırlayıcısı olan Tello, karşılaşmanın 71. dakikasında yerini Serdar Özkan'a bıraktı. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli ikinci hamlesini karşılaşmanın 74. dakikasında yaptı ve Nobre'nin yerine sahaya Bobo'yu sürdü. Bobo oyuna girer girmez, karşılaşmanın 76. dakikasında, Holosko'nun soldan yaptığı ortada kaleciye geçen pozisyonda topa kafayı vuramayarak, takımımızı 3. golden etti.

3. GOL GELMEDİ

Bobo ve Serdar Özkan'ın oyuna girmesiyle biraz daha hareketlenen takımımız ataklarını kesmedi. Karşılaşmanın 82. dakikasında İbrahim Üzülmez'in soldan geliştirdiği atakta, içeri çevirdiği topa Delgado müsait pozisyonda vuramadı. Karşılaşmanın 86. dakikasında teknik direktörümüz Mustafa Denizli son oyuncu değişiklik hakkını da kullandı. Delgado'nun yerine oyuna Uğur İnceman girdi. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Bobo sağ kanattan getirdiği topta iki kişiyi çalımlayarak, ceza alanına girdi. Ivesa ile karşı karşıya kalan Bobo'nun vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı. Kalan dakikalarda 3. gol için yüklensek de başka gol olmadı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak, bütün rakiplerimizin puan kaybettiği haftada elimize geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendirdik.

Kaynak: Karakartal.com





Eskişehir maçı biletleri satışta


Beşiktaşımızın Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında BJK İnönü Stadı'nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 23 Kasım Pazar günü Eskişehirspor ile BJK İnönü Stadı'nda yapılacak maçın biletlerinin Biletix'ten satışa çıkarıldığını bildirdi.

Bilet fiyatları şöyle;

VIP ÜST B&E 250,00 YTL

VIP ÜST A&F 200,00 YTL

VIP ALT A&F 150,00 YTL

VIP ALT B&E 175,00 YTL

VIP ALT C&D 200,00 YTL

Numaralı Orta 150,00 YTL

Numaralı Kenar 120,00 YTL

Kapalı Üst 100,00 YTL

Kapalı Alt 70,00 YTL

Yeni Açık 30,00 YTL


Eski Açık 25,00 YTL

Bu arada, Eskişehirsporlu taraftarlar için ayrılan biletler de 25 YTL'den satışa çıkarıldı.

Kaynak: AA
 

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
güzel maç olur umarim esesime basarilar ayrica ;)
 

remington

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
umarım kızılcıklı adı altındaki taraftar topluluğu da teksas denen taraftar topluluguna özenip hır gür cıkarmaz!!!!!Malumunuz burası ne eskişehir nede bursa
 

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Şimdiden EskiŞehire Geçmiş oLsun DilekLerimi Sunuyorum =)
 

ruLet

♥StyLe♠
ßĻάςЌ ξάģĻę;3735134' Alıntı:
Şimdiden EskiŞehire Geçmiş oLsun DilekLerimi Sunuyorum =)
Sana KatiLmamaq Elden geLse diLden geLmez Dostum BJK bu sene Hic Suphem yoq cocugu Muze ye KoYar:clap
 

kobra2130

New member
bir es esli olarak 4 büyüklerde cok iyi bir performans sergılıyoz ama diğer maçlarda tökezlıyoz bu maç ta fener cim bom gıbı olacak beşiktaş ta ii bir performans sergılıyo denemez ..
es es rahat geçer ...
 

icemen

New member
bu maç çok zevkli geçecek. kapalı alttayım herzamanki gibi. es es taraftar görsün.
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
bir aksilik çıkmassa pazar akşama inönüdeyim :durdurun
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Galibiyete inancımız tam

Turkcell Süper Lig'de, Eskişehirspor'u 23 Kasım Pazar günü konuk edecek Beşiktaşlı oyuncular, rakiplerini yeneceklerine inançlarını dile getirdiler.



Siyah-beyazlı takımın doktoru Ayhan Optur'un sahibi olduğu güzellik merkezinin açılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Uğur İnceman, Bursaspor karşısında yitirdikleri 2 puanı gelecek haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

Uğur, Bursaspor ile iyi bir mücadele yaptıklarını belirterek, "Zeminden dolayı biraz zor maç oldu, ama kaybedilen iki puan var. Bu kayıpları da önümüzdeki haftalarda telafi ederiz" dedi.
Eskişehirspor maçıyla ilgili bir soruyu tecrübeli oyuncu, "Eskişehirspor büyük takımlara karşı önemli puanlar aldı. Seyircimizi arkamıza alarak iyi oynayacağız ve bu maçtan galip ayrılacağız" diye yanıtladı.

Uğur, Arjantinli oyuncu Delgado'nun eleştirilmesi konusundaki soruya ise "Her oyuncu kötü oynayabilir. Arkadaş olarak ona destek olmak zorundayız. O da kötü bir dönem geçiriyor. Önemli olan onu kazanmak. Biz de elimizden geleni yapıp, en iyi şekilde takımı temsil etmeye çalışacağız" yanıtını verdi.

Takımın tecrübeli oyuncularından Ali Tandoğan, oynayacakları ilk derbide çok zorlu bir rakip olan Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını vurgulayarak, "Ama ne olursa olsun kazanmamız gerekiyor. Hocamız da önlemini alacaktır. Bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Bu da Eskişehirspor maçıyla başlayıp, sezon sonuna kadar sürecek" açıklamasını yaptı.

Genç oyuncu Serdar Kurtuluş ise rakiplerinden Fenerbahçe'nin form grafiğinin yükseldiğine dikkat çekerken, "Biz onlardan daha iyi takımız. Bunu sahada göreceğiz. Alacağımız 3 puanlarla yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Serdar, Eskişehirspor maçını da taraftar desteğiyle rahat geçeceklerine inandığını söyledi.

Kaynak:Ligtv
 

uA_Holigan

New member
anadolu Takımı İle Maç Yapıyosun BiletLer 30 İle 205 Lira Arasında

Sornada Diosun Neden Taraftarlar maça İlgi Göstermiyor :mad:
 

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
maça gelecek arkadaşlarla görüşebilirz toplanalım içelim güzelleşelim kombinemi atarlarsa kapalı alt atmazlarsa eski açıkta uni bjk nın ordayım ;)

eskişehir taraftarını semtte beklioruz derdim ama olmayacak öle bişey bilioruz şimdi dost ayağından gelip eskişehirde saldırmaya kalkacaklar e tabi bizde geri vites olmaz akllı ol eskişehir ESKİ günleri hatırla valla bi daha küme düşersiniz :)
 

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Büyük konuşma,gördük son maçlarda
Konuşurken Sanamı Sorcam AsLancık ??? Sizide Görüyoruz Konuşturma Benı...Daha 1 Hafta Öncesıne Kadar Boynunuz Bükük Geziyordunuz...Biz KaLecisiz Devirirken 55 Bin Kişinin Önünde Feneri Siz ReziL Olup Geliyorsunuz...Susayım Dedım Ama Ne Çare...Herkeze İşine Baksın Adamı DeLi Etmeyın :goz:
Hıı Bu Arada Siz 4 Yemiştiniz Demi Es Esten =) aLemsiz Yaw...

___________________________________________________________________________________________________________________

Ayrıca Maça GeLecek ArkadaşLar Maç Öncesi Buluşup Bişeyler YapaBıLırız.Koca Kazan Beşiktaşımızın =) Mekan Çok =)
 

HTML

Üst