haydar dumene sorulan ılgınc sorular

barishxxx

New member
Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?
:D:D:D:D:D

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?
:D:D:D:D:D:D

40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya’dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?

:D:D:D:D:D:D:D

23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?
:D:D:D:D

8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?
:D:D:D:D

15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?
:D:D:D:D

Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor. Acaba mastürbasyonla mı ilgili?
:D:D:D:D:D

EN MANYAK SORU ISTE BURDA.....

5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?

______________
VERILDIYSE OZUR DILERIM...
BI TESKKUR YETER....
(Ç)alıntıdır..
 

üsteğmen

New member
Bir tane daha vardı aklımda kalmış gazetede okumuştum;
''Hocam bizim köyde prezervatif olmadığı için prezervatif niyetine çocuğun sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz.Sizce bir sakıncası var mıdır ?
:D:D:D:D:D:D:D:D
Nasıl ama
 

vipemre

New member
Bir de ben ekleyeyim.
Hocam kız arkadaşımın cinsel organına şise soktum. Fakat kapağı içerde kaldı. Nasıl çıkartabiliriz?

Cevapsa daha ilginç: Nasıl koyduysanız öyle çıkartın.
 

Tunyukuk

New member
Haydar Hocanın Cevaplarını Da Yazsaydın Keşke
Bazıları Sorulardan Beter Komikkkkk
 

thesword

New member
Hocam kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girecektik prezervatif bulamadık buzdolabı poşeti kullandık, ama ilişki sırarında yırtıldı poşet çok korkuyoruz sevgilim hamile kalırmı :D:D:D:D:D
 

KnowN

BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
zuahahaha koptum ya :hhmanD
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
otobüste sopa giren kız süper di gidmesedin sopanın ucuna :D
 

HTML

Üst