Tuncay Özkan'dan ağır suçlama

algoritmaA

New member
32. Gün'deki programda konuşmasına sakin başlayan Tuncay Özkan, Yeni Şafak yazarı Fikri Akyüz'ün "Tuncay Özkan haketti" sözleri üzerine çılgına döndü.

Yeni Şafak, için "yobaz", Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç için "İBDA-C üyesi" diyen Özkan, Rıdvan Akar'ın tepkisiyle karşılaşınca, iddia sahibinin Aydınlık Dergisi olduğunu söyledi.

Program devam ederken, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'tan jet yanıt geldi ve Tuncay Özkan'ın iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Kılıç, hukuki haklarını kullanacağını belirtti.

32. Gün'de Tuncay Özkan'ın yaptığı açıklamalardan çarpıcı bölümler:

- Anayasa Mahkemesi Başkanı İBDA-C kökenlidir...

- Kanalın yayınını durdurma kararı aldılar, satmak zorunda kaldım...

- Bir ay sonra gazeteciliğime nokta koyarak siyasete gireceğim... Partimi kuruyorum...

- 22 Temmuz'dan sonra CHP'ye başvurdum beni istemediler...

- Ben CHP'den hibe almadım... İspatlansın intihar ederim...

- Kürt sorunu AKP ile başladı...

- Ergenekon meselesi tamamen bir senaryodur...

- 27 Nisan e-muhtırası bana karşı verildi...
 

raul_evs

Banned
Tuncay özkanın söylediği şeylerin çogu dogru.
O zamanki e-muhtıra en cok akp ye yaradı.Oyları % 30 civarındayken muhtıradan sonra % 50 seviyesine ulaştı.
Bu yüzden özellikle büyükanıt'ın akp ye cok büyük iyilik yaptıgını düşünüyorum.

Bu sene içinse ekonomi tepetaklak giderken ve akp ye oy vermiş gariban kesimde de artık memnuniyetsizlikler artmaya başlamışken kapatma davası akp nin imdadına yetişti.
Eger akp kapatılırsa biter,ama yargıya sürdürülen baskı sonucunda hedeflerine ulaşırlarsada bir 10 yıl daha akp iktidarda kalabilir.

akp yi iktidardan indirmenin tek yolu Mustafa Sarıgül,Tuncay Özkan gibi vatan millet sakarya muhabbetinin iyi yapan politikacıların ortaya cıkmasıdır.
Çünkü bizim insanımız hırsızda olsa camiye giden adamı sever,sürekli küfürlü konustugu için boş konuşan ve argo kelimeler kullanan politikacıları daha sempatik bulur.

Açlıktan öldüğünü hissettigi anda da dine sarılır.Çünkü bu dünyada cehennimi yaşattıgınız insanları sadece diger dünyada cennete gideceklerini söyleyerek oyalayabilirsiniz.
Bu yüzdende dini siyasete alet edenler herzaman kazanır...

Böylesine fakir bir halkın giderek fakirleşmesine ragmen hala tayyip gibilerden medet ummasının temel sebebide budur...
 

Albayrak

Can Feda
Haşim Kılıç "İBDA-C üyesi"

Tuncay Özkan bunu iddia ediyor.

Haşim Kılıç İBDA-C'nin yayın organı Gölge'deki yöneticilik görevini yalanlıyor ancak terör örgütünün lideri Salih Mirzabeyoğlu "Tilki günlüğü" adlı 6 ciltlik kitabında birçok kez Haşim Kılıç'tan söz ediyor: "Sayıştay müfettişi Haşim Kılıç Bey… Yanında biri var… Haşim kızgın ve kavga etmeye gidiyor gibi… Yanındaki, ona mani olmak için ceketinin arkasından çekerken, sanki ceketi çıkacak… Haşim Bey'in üzerine sert bir şekilde gidiyorum ve vuruyorum… Sonra yatmış bir haldeyken ayağını buruyorum ve baş aşağı bir çukura sarkıtıyorum… Bu sırada o küçülüyor, bir çocuk olarak sağ pazumun üstüne oturmuş… Pazum, dikkati çekecek şekilde diri ve şiş… Memnun bir halde, alkışa mukabele eder gibi, elimle selamlıyorum!"

Bekleyip göreceğiz.
 

VoyVoy

FoRuM MüHeNDiSi
bu adamı susturracak kimse yokmu ya ortalığı karıştırıyo yargı bu adama neden bişeyler yapmıyo gücümü yetmiyo yoksa ...
 

NeCcko

Altın Üye
Belliydi zaten siyasete gireceği, o kadar şeyi memleket bişeyler kazansın diye yapmadı ya siyaset öncesi hazırlıkdı =)
 

srkngncy

New member
tuncay siyasete girse ne olacak ancak konusur konusur ordan burdan oy calmaya calisir camur atar susar hic bir haltta yiyemez..
 

Son Söz

Banned


İşte İBDA-C'ci H. Kılıç
Tuncay Özkan, 32. Gün'de Haşim Kılıç için, "Anayasa Mahkemesi'nin İbda-C'ci başkanı" demişti. Fena çuvalladı çünkü o İBDA-C'ci ortaya çıktı.


KANAL D’de önceki gece yayınlanan 32. Gün’e bir süre önce Aydınlık dergisinin yazdığı, Tuncay Özkan’ın da programda dile getirdiği “Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, ’H. Kılıç’ adıyla İBDA-C’nin çıkardığı bir derginin Ankara temsilciliğini yaptı” iddiası damgasını vurdu.

Programa bir açıklama yollayan Haşim Kılıç “H. Kılıç ben değil Hüsnü Kılıç’tır” şeklinde iddiayı yalanladı. Hüsnü Kılıç da dün Kanal D Ana Haber’de “H. Kılıç’ın” kendisi olduğunu doğruladı. Hüsnü Kılıç şu açıklamayı yaptı: “32 yıl öncesinden bahsediyoruz. H. Kılıç olarak Gölge dergisinde sorumlu makamında yer alan benim. Bu isimle zaman zaman yazılarım da yayınlanmıştır. İBDA-C Necip Fazıl’ın düşünceleri üzerine inşa edilmiş bir örgüttür. Örgütsel ilişki bakımından söylemiyorum ama basın ilişkileri aşamalarında mutfağında bulundum. Ama sonra ilişkimiz kalmadı.”

Hüsnü Kılıç, Haşim Kılıç’la tanıştığını da ifade ederek “Rahmetli Ahmet Arıca, Sayıştay’da müfettişti, daha sonra üye sıfatıyla görev almıştı. Sakarya Üniversitesi’nde öğrenciydim, orada tanıştık. Uzman asistandı kendisi. Ankara’da zaman zaman Ahmet Arıcı’yı ziyaret ettiğim sırada Haşim Bey ile tanıştım, görüştük ve sonrasında da takip ettim” dedi.


http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=172446
 

ThugNiggaz

Lollipop G
Arkadaşlar bakın karşınıza solun tayyipi gelince nasıl kıvranıyosunuz?Bu adamda solun tayyipi(karekteri rte den iyi olduğu kesin)
 
biz kaç kişiyizciler oldukça bu Tipler aç kalmaz bu ülkede!

hayatta gördüğüm en sahtekar insan

Arkadaşlar bakın karşınıza solun tayyipi gelince nasıl kıvranıyosunuz?Bu adamda solun tayyipi(karekteri rte den iyi olduğu kesin)
ne soludan söz ediyorsun sen solun tayyibiyde neymiş tayip kim filozof mu felsefeci mi kuramcı mı

solun tayyibiymiş...
adam tayyip döneminde aç kaldı aççç
ihale vermiyorlar diye yırtınıyor

hayatta tanıdığım en sahtekar insandır tuncay özkan

biz kaç kişiyizciler sağolsun...
 

BURG

New member
ya bu adam cem uzan gibi birşey ne oldugu belli halen konuşup duranlardan yani bu kadar olmaz valla kafayı yemiş bu adam elimde olsa bir kaşık suda bogarım
 

defender80

New member
Kim ne derse desin bu adam AKP yle basa cikabilir; gerektiginde cirkefe, yobaza, örümcek kafaliya cok güzel cevap veriyor. Onlarin seviyesine düsülmez ama siyasete giriyorsan ellerin kirlenecek. Baykal yeterince cevap veremiyor.
 

farabi027

New member
Kim ne derse desin bu adam AKP yle basa cikabilir; gerektiginde cirkefe, yobaza, örümcek kafaliya cok güzel cevap veriyor. Onlarin seviyesine düsülmez ama siyasete giriyorsan ellerin kirlenecek. Baykal yeterince cevap veremiyor.
:durdurun:durdurun:durdurun
al baykalı vur tuncaya perinçeki de bonus yapsınlar
:durdurun:durdurun:durdurun
 

Hardy

KroNiqDepR3s!F
programı izledim adam çatır çatır konusdu bence her konusmasındada haklıydı.
 

HTML

Üst