Tüm Fırçalar [brushes] Buraya !!!

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Slm arkadaşlar sizin tartıştığınız konular yanında biraz basit kalacak ama bütün sayfaları inceledim.Benzer soru bir kaç kez sorulmuş ama cevaplanmamış.Photoshopa yeni merak sardım.Bir çok şeyi öğrendim,ama bir türlü en temel şeyi öğrenemedim.Kestiğimiz bir nesneye arka plan nasıl ekliyoruz ya da bir arka plana bir nesneyi.Ben resimleri başka bir programda kesiyorum (fluid mask).Bir sürü malzeme oldu ama bunları bir türlü photoshopta bir arka plana yerleştiremedim.Lütfen yardım,çıldırmak üzereyim.

:vur
yerleştirmek istediğin arkaplanı aç,kesmiş olduğun psd dosyası halindeki resmide aç,psd dosyasını manzaranın üstüne sürükle, bu kadar. ctrl+t tuşuyla psd kesilmiş resmin boyutlarını fona göre ayarlarsın.

Ya Arkadaslar Bi Siteden Adobe Photoshop 8.0 Indirdim Ama Kuramadim Kurdum Ama Aktif Hale Getirirken Uploack Now Yazio Nedemk Istedigini Anlamadim Ve Kuramadim Bana Yardim Din Yada Hic Ugrasmadan Direkt Kurabilcagim Bi Fotoshop Varmi Lutfeeeeennnn Acİİİl Yardiiimmmmm


http://rapidshare.com/files/51346574/PortablePhotoshop8_mbdfiles.com.rar

indir ve kullan kurulum gerektirmez.

Captain slm benim sorunum, kısa bi zaman önce düğünüm oldu orda çekilen resimleri fotografçı slayt şeklinde hazırlamış dosya adı AVSEQ01.dat, resimleri jpeg olarak istedim vermedi şerefsiz, ben bu dosyayı nasıl bozabilirim ve resimleri alabilirim yardımcı olursan çok makbule geçer be kardeş.

Onu bozup resim alamazsın,alırsın ama çok kötü kalitede yani vcd görüntüden caps alma yöntemi.Fotoğraflar videoya dönüştürülmüş çünkü.Aklında bulunsun hiçbir fotoğrafçı çektiği fotoğrafı sana vermez,arşivdir ve telif hakkı kendine aittir.İstersen gider çoğalttırırsın ve bu adamda ordan ekmek yer.

S.a
Ben bu fırça yükleme işini öğrenmek istiyodum
Fırçayı nasıl yüklüyoruz ve yüklediğimiz fırçayı nerden seçebiliyoruz
şimdiden teşekkürler
Photoshopta brushes yani fırçalara gel fırça penceresinde sağ üstte küçük bir ok var ona tıkla load brushes de.Yükleyeceğin fırçayı seç tamamdır.Yüklediğin fırçada aynı yerde çıkar.

fotoshop kullanmak ve öğrenmek istiyorum arkadaşlar yardımcı olun
forumda photoshop dersleri hakkında bir sürü kaynak mevcut.

SeLam arkadaslar ben photoshopta resimin üzerine yazı yazabiliyorum fakat saydam görünmesini istiyorum yani yazının altında arkadaki resim gozuksun ıstıyorum harflerin icinde.. ilgilenen arkadas warmı ?

harflerin opacity değerini 45-50 yap.Yazdığın yazı seçiliyken direk rakamlara bas 45 yaz mesela,yazılar saydamlaşır.
 

hun2028

New member
Arkadaslar http://heletem.com/ bu sitedeki gibi yukarida görülen banner menü nasil ba

Arkadaslar bu sitedeki gibi yukarida görülen banner menü nasil basitce hangi programla bir menü hazirlayabilirim...
 

TheMetaor

тм ρRoduction
Seçmece Kan Fırçaları + Caps+ Tek Link




Kullanılışı İse Şöyledir : C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes İçine Atıyoruz Sorada Ps de İlgili Yerlerden Kullanıyoruz​


Burdan


pass : hackhell.com
 

SAGOKEY136

New member
abi ben bişi sorcam mesela gün doğumu ya da gün batımı resimlerine insan resmi gömülüyor resim güneşle bütünleştiriliyorya o nasıl yapılıyor biri bana anlatırsa sevinirim. mesela atatürkün baş resmi(portresi) güneşe gömülüyor güneşle aynı tonda oluyor.
 

HTML

Üst