TeK YoL KeMaLisT DeVRiM

BeoWuLF_

New member
TEK YOL KEMALİST DEVRİM






Elinde silah diye tuttuğu tek şeyi İNANMIŞ, CESUR-KEMALİST DEVRİMCİ yüreğinden başka hiçbir şeyi olmayan DENİZ GEZMİŞ, gün gelip de ; tek çare olarak gördükleri TESLİMİYETÇİ bedenleriyle, onu vatan haini ilan edenlerin, ona hak vereceğini bilseydi … sanırım gittiği yolda ardından geleceklere daha da ümitle bakardı.



Yüzlerce yıllık, FETHET -senin olsun- anlayışının daha çok olduğu bir imparatorluktan sonra kendilerine bir başka BAYRAK, bir başka PADİŞAHIM ÇOK YAŞA ! baskısı altında yaşamaktan kurtulmak için;

… bir KUVVACI nın YA İSTİKLAL YA ÖLÜM sözü sanırım onlara ÜMMET mi ULUS mu farkının, o zaman ne anlama geldiğinin hiç ayırtına varmadan; YETER Kİ DÜŞMAN GİTSİN-VATAN NAMUSTUR diyerek canıyla,malıyla savaştığı KURTULUŞ SAVAŞI … ne yazık ki yarım kalmıştır .

Dışarıya TAMAM. Ama ya İÇERDEKİLER! Baskıcı, çalismadan yaşamaya alışmış, emperyalistlerin şaşalı , az verip-çok alan yönetimine meraklı; dini bir inanç değil, İNANCA HÜKMETMEK İÇİN ALET eden, sarığının altında KARA ZİHNİYETİ din için değil CEHENNEME ADRES TUTAN bir korku gibi gösteren … okumanın, ögrenmenin ŞEYTAN işi olduğunu söyleyen yobazlar … BUNLAR İÇERDE KALMIŞLARDIR.

Gelişmek, kurtulmak için bunlardan, DEĞİŞİMİ KULLANMAK yerine, daha da geliştirmiştir KENDİNİ YOK ETMEYİ … işte gelinen durum ortadadır:

EĞİTİM … daha kendini anlatmaktan uzak, sadece kalem tutmayı eğitim olarak gören, MUASIR MEDENİYET lafını yalnızca kitaplarda okutan bir sistem SÜRÜSÜ …bilimsellik ve akılcılığa düşman; ÖBÜR TARAFA ÇALISAN (ama burayı da yiyip tüketmeyi kar sayan) GAVUR İCADI-BATI TAKLİDİ okulları yok sayıp, tamamen İNANÇSIZ-İMAMCI yetiştiren … yetmezmiş gibi devletin her birimine HAKİM olan sadece bir MEZUN sistemi …

ÜRETIM … EFENDİLİKTEN kendi ürettigi ile bile geçinemez hale gelmiş, toprağın bereketini-o her haliyle veren halini tüketip; çorak, bozkır bir ANADOLU yaratılmış … ne fabrikaları işliyor DEMİRİ, ne de DEMİR AĞLARLA ÖRÜLÜYOR ARTIK VATAN …

BİLİM … BEYİN GÜCÜ nü alabildiğine dışarıya kaçırırken; içerde bir ORTAÇAĞ zihniyeti … söylemeye dil varmıyor .

Bitmedi …

İnsanca ÖLMENIN bile lüks olduğu bir SAĞLIKSIZLIK sistemi

Halk için değil sadece görsel ve CEPSEL çalisan HAYAT DAMARLARI KANGREN OLMUŞ bir sanatçılar gurubu …



Okurken kızar gibi olduğunu yüzünüzün biliyorum. YOK CANIM ! BU KADAR DA DEĞİL dediğinizi . Evet aslında gerçekten BU KADAR!



İşte onlar, GENCECİK YÜREKLERİNDE, SÖMÜRÜYE , ÇÜRÜMÜSLÜGE, TESLİMİYETCİ ZİHNE KARŞI ÇIKAN O YÜREKLİ VATAN SEVER ÇOCUKLAR; DENİZ LER … onlar; inandıkları güvendikleri; EMPERYALİST BASKIYA BAŞ KALDIRAN EN BÜYÜK DEVRİMCİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün yolundan , GÖSTERDİĞİ TEK DEVRİM YOLUNDAN giderek ve bu uğurda can vererek ASLINDA EN BÜYÜK VATAN SEVER OLDUKLARINI; KALPAKLI DEVRİMCİYİ SEVMENİN ASLINDA

YİĞİTLİK OLDUĞUNU

MERTLİK OLDUĞUNU

ÇALISKANLIK-ÜRETIM- EMEK OLDUĞUNU

EMEĞE SAYGI OLDUĞUNU

DOSTA SADAKAT-DÜŞMANA BİLE YARDIM OLDUĞUNU

AYDINLIK BİR BEYİN-HÜR DÜŞÜNMEK OLDUĞUNU

BAĞIMSIZLIK OLDUĞUNU

DÜŞÜNMENİN, DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLÜYEBİLMENİN ASLINDA EN BÜYÜK

HÜRRİYET OLDUĞUNU

AŞKIN BİLE DEVRİM TADINDAJ YAŞANMIŞLIK OLDUĞUNU gösterdiler …

“SİZLER , YANİ YENİ TÜRKİYE NİN GENÇ EVLATLARI!YORULSANIZ DAHİ BENİ TAKİP EDECEKSİNİZ … DİNLENMEMEK ÜZERE YÜRÜMEYE KARAR VERENLER, ASLA VE ASLA YORULMAZLAR. TÜRK GENÇLİĞİ GAYEYE, BİZİM YÜKSEK İDEALİMİZE DURMADAN YORULMADANYÜRÜYECEKTİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK”


BİZ ,İNANDIĞIMIZ EN BÜYÜK DEVRİMCİNİN YOLUNDA, ELBETTEKİ AYDINLIK VE HEP ÖZLEMINI DUYDUĞUMUZ O GELECEĞE KAVUŞACAĞIZ. DÜN NASIL BİRLİKTE İNANARAK; TEK SİLAHIMIZ BAĞIMSIZLIK OLAN AŞKIMIZLA YENDİYSEK EMPERYALİZMİ-SÖMÜRGECİLİĞİ; BU GÜN DE TEK YOL KEMALİST DEVRİMLE BİLİYORUM Kİ DİMDİK VE TESLİM OLMADAN ÇIKACAGIZ AYDINLIK YARINLARA …
 

iSpiK

Kadim Dost
sen gel bomba at saga sola askere ateş et birisini kapının arkadasındayken yarala sonra kemalist devrimci de oh be..
 

72zd72

Banned
yaşasın insanlığın huzuru,refahı için her türlü devrimler
kahrolsun insanlığı geri götüren tek tip devrimler
 

Börteçine9

New member
Kemalist Devrim kelimesi baştan kaybediyor zaten.
Aziz Mustafa Kemal Atatürk ün yaptığı devrimler üzerine kimse devrim yapamaz bu ülkede.Lafa gelince en koyu Atatürkçüdür bunlar.
Sen gel banka soy,sağa sola askere ateş et sonra bide Atatürk ün arkasına sığın.

Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
 

yargan

New member
Bu ülkeyi atatürk kurtardı.Saçma sapan mesaj yazanlar değil. ATATÜRKÇÜYÜZ KAFATASÇI DEĞİL!!!
 

beltur

New member
Tatürkümüzün imzası ile, zamanında ATM yi ateşe veren, Marmara vapurunu batıran ve bunları devrim olarak salakça bir kılıf içine sokmaya çalışan en büyük terröristlerden biri olan adamın isminin yanyana gelmesini şiddetle kınıyorum....... Lütfen sosyal demokrat olmakla vatan hainlerinin dış desteklerle yaptığı yıkıcı ve bölücü faaliyetleri birbirine karıştırmayalım ...
 

HaRuKa

New member
Ülkenin anasını Kemalizm'in arkasına saklananlar vede savunanlar ağlattı..Kemalizm cok sağlıklı bir rejim değil... üzerinde şimdi deolduğu gibi bazı değişikliklerin yapılması gerekiyor... cünki taa 1900 lü yıllarda koyulmuş seyler biz milenyum cağındayız herşey değişiyor onlarda değişmeli....

devrim falan da sacma :)
 

UnDi

New member
bu ülkede atatürk kullanılıo dien arkadaşlar bu ülke şimdi din tacirlerinin elinin altında bunu hatırlatmak lazım
 

[R]edArmy

New member
sen gel bomba at saga sola askere ateş et birisini kapının arkadasındayken yarala sonra kemalist devrimci de oh be..
Deniz Gezmiş'in birkere adam yaralama olayı vardır oda bahsettıgın kapı arkadasındakı poliş eşini "farkında olmadan" elinden yaralamasıdır!..

Polis amiriyle kaçtıktan sonra Polis amirin'e karısını yanlışlıkla yaraladığı için çok üzgün oldugunu soylemiştir

İnanmayan "DENİZ , Bir İsyancının İzleri-Turan FEYİZOĞLU" kitabından detaylı olarak öğrenebilirler
 

Börteçine9

New member


Deniz Gezmiş'in birkere adam yaralama olayı vardır oda bahsettıgın kapı arkadasındakı poliş eşini "farkında olmadan" elinden yaralamasıdır!..

Polis amiriyle kaçtıktan sonra Polis amirin'e karısını yanlışlıkla yaraladığı için çok üzgün oldugunu soylemiştir

İnanmayan "DENİZ , Bir İsyancının İzleri-Turan FEYİZOĞLU" kitabından detaylı olarak öğrenebilirler
Banka soygunu da anlatılır mı o kitapta :goz:

Bıraksana bu ayakları sen tek bir kere adam yaralamış.Oku oku tek taraflı kitapları sonra burda ahkam kes ne ala memleket.
 

[R]edArmy

New member
ahkâm kestiğim flan yok ... banka soygunu yazıyor ayrıca kitapta... konuyla alakası yokken nıye banka soygununu anlatıyım!..

sadece bilgi olsun diye yazdım...

bak yine 2'li tartışmaya çevirceksiniz konuyu!..

daha mesaj flan yok... art niyetinizle iyi tartışmalar size
 

T

Banned


Deniz Gezmiş'in birkere adam yaralama olayı vardır oda bahsettıgın kapı arkadasındakı poliş eşini "farkında olmadan" elinden yaralamasıdır!..

Polis amiriyle kaçtıktan sonra Polis amirin'e karısını yanlışlıkla yaraladığı için çok üzgün oldugunu soylemiştir

İnanmayan "DENİZ , Bir İsyancının İzleri-Turan FEYİZOĞLU" kitabından detaylı olarak öğrenebilirler
Farkında olmadan lginçmiş okumak lazım o kitabı farkında olmadan hemde bir polisin eşini nasıl yaralamış Cidden çok enteresan Kazayla falan dese bi yere kadarda farkında olmadan çok ilginç geldi
 

[R]edArmy

New member
*** sırf çamur atmak için ne yazacağınızı bılmıyorsunuz... kapıyı açmak ıcın kapıya ateş etmesıyle kapının arkadasındakı bayanı yaralıyor!..

farkında olmadan veya kazayla aynı şeyi açıklıyor... sırf laf atcaksınızya nerden takılcaıgınız bulamıyosunuz...[/B]
 

T

Banned
Dellencek bişey yokki arkadaşım ilgimi çekti sordum
Ayrıca
O anda bombayı atmak aklıma geldi. Kafan çalışıyor. Mantığın tıkır tıkır işliyor. Soğukkanlısın. Pimini çekip bombayı elinde tutuyorsun bir iki saniye. Pimi çektikten dört saniye sonra bombanın patlaması gerek. Vakit geçirmemek gerek. Bomba elinde patlayabilir; bunun korkusu var içinde; elinde patlarsa diye.

Fırlatıyorsun bombayı. Sinip bekliyorsun. O andaki bekleme müthiş işte. Müthiş uzun geliyor o süre; zaman bir türlü geçmiyor; saniyeler dolmuyor bir türlü. Bomba, savunma bombası. Patlayınca bayağı etkili patlar. Havada birtakım kollar bacaklar göreceğini sanıp bekliyorsun
Bu sözlerin sahibi deniz gezmişle aynı deniz gezmişi tartıştığımızı hatılatmak isterim dellenceksen şayet Bunlarıda gözönünde bulundurursan sevinirim
 

Mephisto

R€B€L
Deniz gezmiş katil değildir, idam edilmesini gerektirecek bir suç işlememiştir. onu idam edenler de daha sonra boş yere idam edildiğini söylemişlerdir.

Askere polise kursun sıkmıstır ama gostermelik ve tamamen kendisini korumak adına, incubusun alıntı yaptıgı yer gulunun soldugu aksam adlı kitapta yer almakta herhalde..Ayrıca aynı kıtapta bunun yanında Gemerekde yakalanıs anında aynı yine kendı sozlerı olan mermileri yakmak icin sıkıyorsun, karsındaki polisede, askerede acıyorsun aslında cogu emir kulu..Onu olduremezsin ki ailesi cocukları vardır diye dusunuyorsun..... vs tarzında cumlelerde var.
Yakalandıgı ormanlık alandaki cukurda ates ediyorum ama nereye zaten az mermim kalmıs, mermileri bilerekten yakıyorum etrafım cepecevre sarılmıs..Bilerekten kafalarının 1 metre ustune ates edıyorum yıne cukura sınıyorum..Dusunuyorum acaba son bı mermi bıraksammı kendıme dıye kafama dayayıp oldursem kendimi..Yakalandımmı iskenceler cekilmez olucaktır biliyorum.Sonra yine vazgeciyorum..Cunku olmem idolojimden vazgecmektir..

Aklımda kalan bi kısım bu sekilde..


Bunun yanında ABD lileri kacırdıklarında fidye istiyorlar yoksa ABD lileri oldurecekler aynı sekilde onlarıda oldurme fikrini benimseyemiyyorlar.Bi cumlesinde fasistler gibi yapamazsın ki olduremezsin onları diyor..Ve esir aldıkları kisilerede cok iyi sekilde davranıyorlar..Yemiyor yediriyorlar seklinde.


Baska bi kısımda Thko ya baglı olan Sinanlar arkadaslarıyla oldurulmeden catısma oncesınde onları ihbar eden yolda karsılastıkları koyluyu ihbar etcegini tahmin etmelerine rahmen oldurmuyorlar..Yoldada ABD bilmem ne ustune saldırı yapmak icin gıdıyorlarken geliyor bu olay baslarına.


Kadını elinden yaralama olayı ; suratına kapıyı kapatan kadının kapı arkasında oldugunu farketmıyor kapı kılıtıne ates ederekten bayanı elinden yaralıyor..Daha sonra bayanın esine cebindeki parayı hastane masrafı icin veriyor vs..



Bunları bu kadar yazdım daha bunun gibi bi cok anektod vardır tabi..Katil gibi soylemlere karsılık..Ayrıca Samsundan Ankaraya Ataturk yuruyusunu duzenleyenlerın basında gelir [TIKLAYINIZ] daha sonradanda THKO yu kurarlar( Turkıye Halk Kurtulus Ordusu)

Son olarakta Turkıyeyı parcalamak ıcın degıl butunlestırmek ıcın calısmıslardır dıyorum..İdam sehpasında son nefeslerını verırken bile "Bagımsız Turkıye" sozunu soylemıs kısıler..
 

T

Banned


- 31 ağustos 1966'da İstanbul - taksim'de, çorum'dan İstanbul'a kadar yürüyen adamlarıyla birlikte ayaklanma başlattı ve ortalığı birbirine kattı. bu kargaşada çok vatandaş yaralandı.

- 19 ocak 1967'de o zamanki bir öğrenci yurdunun devir edilmesi sırasında adamlarıyla birlikte ayaklanma yaptı ve yine çok sayıda vatandaş yaralandı.

- 12 haziran 1968'de İstanbul üniversitesini adamlarıyla birlikte işgal edip pek çok öğrenciyi öldürdü.

- 7 mart 1968'de İstanbul üniversitesi'nde yapılan aiesec genel kurul toplantısında adamlarıyla birlikte salonu savaş alanına çevirdi.

- 16 mart 1969'da karşıt görüşlü bir göğrenci hareketinin İstanbul'da bir miting yapması üzerine adamlarıyla birlikte bu miting yapan öğrencilere saldırdı...

- 31 mayıs 1969'da İstanbul üniversitesi'ni adamlarıyla birlikte işgal etti. bu işgal sırasında polisle girdikleri çatışmada yaralandı.

- üniversitede yapılan bir aramada dürbünlü tüfekle (suikast tüfeği, bu tüfek türü kesinlikle savunma amaçlı kullanılamaz.) yakalandı.

- 11 ocak 1971'de adamlarıyla birlikte İş bankası, ankara - emek şubesini soydu.

*********************************************

Nihayet 6 mayıs 1972'de ankara merkez kapalı cezaevinde idam edildi. İdam sehpasına götürülürken ayakkabılarının askerlere kesinlikle bırakılmamasını özellikle istemiştir. bu derece de vatanseverdir..=)



Alıntıdır bi kaç ağır itham çıkarılmıştır..(=
 

cemparator

New member


Deniz Gezmiş'in birkere adam yaralama olayı vardır oda bahsettıgın kapı arkadasındakı poliş eşini "farkında olmadan" elinden yaralamasıdır!..

Polis amiriyle kaçtıktan sonra Polis amirin'e karısını yanlışlıkla yaraladığı için çok üzgün oldugunu soylemiştir

İnanmayan "DENİZ , Bir İsyancının İzleri-Turan FEYİZOĞLU" kitabından detaylı olarak öğrenebilirler
ayrıca cebindeki son parasınıda kadına verip doktora gitmesini soylemstr..

tartısmalara gelince biri kemalizm yanlıs rejimdir demis, biri adam yaralamak mı devrm demis boyle adamlarla tartısmaya girmeye degmez zaten, onlar bazı goruslere koru korune baglandıkları icin ne desende kar etmez..
 

HTML

Üst