web tasarım yaptırmak istiyoruz yapacak olan mutlaka iletişime gecmesini rica ederim!

DjYeliz

New member
slm web master arkadaşlar ben kendim için değil kardeşimden cok sevdiğim dj anıl istanbul arkadasıma site yapmak üzere webmaster arkadaşlar aranıyor ? bir cok sitede ekonomik paketler gordum hosting + tasarımları 15 - 20 dolar arası yapıyorlardı ? alan adını biz alsak siz sadece tasarımı yapsanız kaç paraya yaparsınız lütfen 20 doları geçecek olanlar iletişime gecmesin benimle !

msn adresimi vermek istiyorum tabi yasak degilse = [email protected]

eger msn adresi vermek yasak ise remixler bölümünden dj anılın herhangi bi remixini indirip şarkı tagsında yazan msn adresini ekleyebilir cok acil acil acil acil !:aşk
 

1001Design

330i ///M3 Design
professionell bir site olmasini mi istiyorsunuz yoksa siradan bir site mi ?
 

Hacker-22

Atam izindeyiz!
1001Design arkadasimizin söyledigi gibi nasil bir site istedigine bagli, eger profesyonel bir site istiyosan 20$ a zor bulursun yaptirmaya. o internette gördügün 20$ en basit bir sitedir. bence dreamweaver i indirip kendin yap daha iyi basit bir site istiyosan o kadar abartildigi kadar zor degil:goz:
 

cemilonline

New member
20 dolara bırak tasarımı isim tescili ve alanadını anca alırsın eğer varsa hepsini 20 dolara yapan hemen beklemeden yaptırın hatta adresini verinde bizde öğrenelim eşin dostun herkesin websitesi olsun.
 

DjYeliz

New member
20 dolara bırak tasarımı isim tescili ve alanadını anca alırsın eğer varsa hepsini 20 dolara yapan hemen beklemeden yaptırın hatta adresini verinde bizde öğrenelim eşin dostun herkesin websitesi olsun.
araştır googleyde site tasarım şirketlerini bak bakalım indirimli fiyatlarına 20 dolardan baslıyor mini paket eko paket diye ;)

professionell bir site olmasini mi istiyorsunuz yoksa siradan bir site mi ?
www.djonurbs.ch.vu gibi bi site istiyoruz ne kadara maal olur ? alan adını biz alırız sen yeterki tasarımı yap ;)
 

mahmut1520

New member
ewet 20 $ a istediğin gıbı web sıtesı tasarlarsın arkadaşım doğru soyluyorsun sana katılıyom
 

LiTtLaT

єяi¢ ¢αятмαη
bnce werin 40 ytl yi dolar deil ytl

40 ytl ye hersey dahil tasarım yapan bi arkadasım war

istersen pm at sana onun msn sini werrim

walla bal :)
 

DeathSouL

New member
İstedigin sitenin içeriği
Flash Effectler
Kullanıcı tarafından güncellenilebilir
Tasarım Kaç sayfadan oluşacak

Eğerki admin paneli olan ve flash logo vs. tarzı istersen 20 $ bu mümkün deil
msn adresinizi ekledim admin panel + Dj Tasarım 20$ yaparım sadece tasarım hosting ve domaini siz alırsınız
 

Chnayet

New member
herkes yazmis bende yazayim dedim madem cok sevdiginiz bir arkadasiniz o zaman hostingi ve domaini alin ben yapayim sitenizi o vereceginiz ücretede benden ekmek arasi döner yersiniz bide yaninda ayran
valla baska bisey gelmiyo o paraya yoksam daha güzel ve istah acici yiyecekler tavsiye ederdim
iletisim icin pm atiniz pls :)
 

barti

New member
gözlerinize inanamazsınız!değil türkiyede dünyada eşine az rastlanır site yapımı:saskin150$:durdurun
 

oguzgun

New member
yuh artık bu sektör bukadar ayaklar altına mı alındı. Tasarımcıya tasarım yapması icin 20 ytl teklif ediliyor. Kendini tasarımcı sananlarda bunun bir hakaret oldugunu anlayamıyor. Degil 20 dolar 200 dolara bile tasarım yapılmaz ya ne hale getiriyorsunuz bu işleri. bugun bir insaatta calısan amelenin bile günlüğü 50 ytl. Biraz silkeenip kendinize gelin. Gerçekten adam gibi bir tasarımcı eger gercekten tasarımcıysa degil 20 200 u bile kabul etmemeli. Bu işinde bir sanatsallığı var sanatçılık yönü var. Lütfen bu fiyata iş yaparım diyenler size uyarım bu işi layikiyle yapanları ayaklar altına almayın artık niyetiniz para kazanmaksa gidin bir inşaatta calısın simit satın inanın daha cok kazanırsınız tek kelimeyle ayıp yaptıgınız.
 

uyduruk2

New member
Arkadaşlar,
oguzgun'e ben de katılıyorum. Bu işin de itibarı var değil mi? Ben yazılımcı olduğumdan demiyorum ama bu işe emek verenler var. Bari onlara saygı duyalım. 20 dolar da ne demek??? Herşeyden önce ortada bir çalışma olacak çocuk oyuncağımı bu?

Pes diyorum pes.....
 

cnbskn

New member
verilen bikaç cevaba bakılırsa,20 dolara tasarım yapan arkadaşlar var :) bırakalım bu işi.. gidelim evimizde yatalım.
 

caner1706

New member
20$ a yaptırın siteyi, sonra 1 ton problemle adam ararsınız, bunu kim düzeltecek diye. Ben html 20 sayfalık siteyi 500ytl den aşağı yapmam. Emek ve zaman harcıyorum ben bu işe. Yaptığınız işin değeri o kadar demekki (yapan arkadaşlara diyorum) benim emeğim bu kadar ucuz değil. Flash siteyi ise 1500$ - 2500$ arası yapıyorum. Bir Flash site için ben 1 ayımı heba ediyorum. Bu kadar küçük düşürmeyin bu işi ve piyasayı. Ayıp ayıp...
 

HTML

Üst